13 april 2014

Spunkens foedselsdag

I gaar var det Spunkens tur til at fylde aar, saa vi staevnede syd paa i eftermiddags, for at overraekke en lille gave til den bette mand.


Spunkens fysiske udvikling er milevidt foran hvor Bebsen var i den samme alder, saa vi havde koebt en lille balancecykel til ham, som egentlig er beregnet til boern paa 3-6 aar, men som han nok skal faa styr paa inden laenge, for han baade loeber, hopper og sparker maalbevidst til en bold, saa den render i en lige linje. Ringeklokken var isaer en succes, specielt naar man kunne betjene den med tommelfingeren, lige som Grandad gjorde. :)

Sproget volder Spunken lidt flere vanskeligheder, men han har efterhaanden fattet at det faktisk er rigtig praktisk at kunne snakke, for man kan faa folk til alt muligt, hvis de ellers kan forstaa hvad man siger! Efterhaanden er vi allesammen rigtig gode til at forstaa hvad barnet siger, men det er udelukkende fordi vi kender ham. Grandad giver dog ikke saa let op og gik i dag igang med at laere ham at sige 'hammer, skruetraekker, svensknoegle' osv. Det tror da pokker det stakkels barn holder lidt igen. :)


Bebsen har altid elsket at tegne og skrive og pludselig har Spunken ogsaa fattet farvekridtene. Jeg er spaendt paa at se om det bliver noget han gider beskaeftige sig med i laengere tid ad gangen, for det ser da ud til han har talent...

7 kommentarer:

AagePK sagde ...

Sorry, men jeg nægter at tro på, at han selv har tegnet ansigt med smiley, blå øjne og krøllet hår! Det må han slet ikke kunne i den alder! :-)
Men bortset fra det lyser det jo langt ud af skærmen, at knægten vil og kan være på omgangshøjde med sine omgivelser, og det er jo den dejligste måde at være barn på, de vil så gerne leve op til forventninger, der passer til deres formåen, og gerne lidt mere. Og Grandaddy må gerne fortsætte på sin vis: ungen mærker nok, at en bedsteforælders ambitioner på barnets vegne ligger på samme niveau, men et mere afslappet afsæt end forældrenes. Og netop derfor er bedsteforældre så vigtige; ellers må man "ansætte" nogle reserver!

Eva sagde ...

Herligt med en lille fyr, der bruger sine kompetencer på bedste vis.

Ellen sagde ...

Ja, sikke da et talent ... en maleriets Mozart ;-)
Tillykke med den lille Spunk - og med dit 25-års London-jubilæum.
Der er ganske rigtigt sket en del på de år.

Lene sagde ...

Tillykke med spunken, og det ser ud til at de to søskende kan finde ud af at enes fint om maleriet :-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - ha ha ha, naa, den faldt du ikke for? Du maa da indroemme det var morsomt at han satte farvekridtet lige der i gerningsoejeblikket. :)

Eva - ja, han er fremmelig, den unge mand. :)

Ellen - tak skal du have. Jubilaet er der et par maaneder til endnu, men det er jo 'bare' London. Det er 29 aar siden jeg var her som au pair!

Lene - tak skal du have og ja, de enes nemlig rigtig godt. Bebsen er saa flink til at lege med Spunken og han ELSKER at deltage i ALT!

FUUR. sagde ...

Hvor er de kære de to.
Dem har VI været heldige med.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - ja, meget. :)