02 september 2012

Fremtidsplaner har vi ogsaa

Naar jeg er faerdig med at holde sommerferie sidst i September tager mit liv endnu engang et lille drej i en ny retning, for jeg skal nemlig skifte arbejde. Arbejdsskiftet var ikke helt en del af planen, men et andet firma koebte vores og var ikke interesseret i at beholde ret meget af personalet, saa for tre maaneder siden begyndte jeg saa stille at kigge mig om efter noget andet at lave. Heldigvis er det nye job nu i hus og alt efter hvornaar jeg lige kan blive fritstillet, saa starter jeg i Oktober. 


Foerst vil jeg dog holde et par ugers fri - ikke ferie, bare fri. Jeg har aldrig proevet at have tid mellem jobs og havde egentlig haabet paa at kunne holde fri i mindst en maaned - egentlig gerne tre, men det ser ud til det bliver to ugers ferie, fulgt af en uges arbejde og saa to ugers fri. Min elskede har store planer for hvad jeg skal lave mens jeg har fri og arbejder haardt paa at faa mig til at bestemme hvad der skal i bedene i haven. Efter ferien faar vi vores potter hjem fra min soede svigersoesters pleje og saa skal der loeg og knolde i jorden.


Min egen soede soester kender min forkaerlighed for blomster og ved at det ikke noedvendigvis er det store og prangende der vinder her i huset, nej faktisk er den lille bitte uforglemmelige blaa forglem-mig-ej en fast favorit her i huset. For mange aar siden fik jeg nogle froe fra Irene's svigermor i Dublin. De flyttede med mig fra et hus til det naeste og hvis ikke jeg tager meget fejl, saa staar der garanteret stadig lidt af dem i nogle af potterne vi faar hjem. 


Nu er jeg ikke kendt som den hurtigste knallert paa havnen, saa hvad gjorde jeg i dag i min iver? Jeg saaede naturligvis den lille daase til og satte den ved koekkenhanen, saa den ikke skal staa og toerste... Host host, hvem er det nu der rejser paa ferie lige om snart? Den maa blive vandet godt og gemt i et moerkt rum mens vi er vaek!

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Mon ikke den overlever hvis den bliver vandet godt inden i tager afsted...Tillykke med det nye job, også selv om det ikke lige var en del af den store helhedsplan!

Lene sagde ...

Tillykke med jobbet, selvom du må nøjes med 2 uger, så kan man vist god nå at putte meget i jorden på den tid :-)

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - den overlever, for det skal den! :) Mht helhedsplanen, saa har jeg stor lidt til at det nye job bliver saadan rigtig godt. :)

Lene - tak og ja, jeg tror det gaar. :)

Eva sagde ...

Hvor er det spændende med nyt job. Tillykke med det.

To uger er ikke meget, men sådan helt uden for nummer kan de da vist godt bruges:)

AagePK sagde ...

Skulle man sende et af mine væg-til-væg-Forglem-mig-ej-grøftekants-billeder fra Norge? Deroppe myldrer det! Og det er så flot!!!
A propos kallerter på havnen: Anne måtte da vist selv have en knallert med til Fur; så den hurtigste knallert på havnen var en turist.
Men udsendelsen var dejlig.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - to uger kan sagtens bruges og det bliver de; godt brugt! :)

Aage - de er bare saa skoenne i al deres enkelthed. Mht udsendelsen, saa tror jeg paa du har ret og jeg glaeder mig meget til at se det. :)