02 juni 2012

Dagens lunchtime vandring

Der er ikke meget tid til lunchtime vandringer i disse dage, men det sker da at jeg saetter fod uden for kontoret og faar et oejefuld frisk luft.


I gaar havde jeg to aerinder over middag. Det foerste i Finsbury Circus, hvor jeg havde kontor indtil for knap fire aar siden. Der var saa skoent i den flotte have, men nu er den midlertidigt lagt ud i byggearbejdsplads. Jeg fandt dog tid til et lille hurtigt visit i det der er tilbage af haven, saa jeg kunne faa en snak med "mit" trae. Vi har diskuteret mangt og meget over aarene og vi faar ikke mindre at diskutere som tiden gaar.


Naeste aftale var nede i Threadneedle Street, saa jeg smuttede ned gennem Throgmorton Avenue, hvor endnu en af de skoenne City haver ligger. Denne tilhoerer "The Drapers' Company" og er kun for medlemmer, men andre kan nu ogsaa godt nyde haven, bare ude fra.


Jeg har mange gange overvejet at blive medlem af the Drapers' bare for at faa adgang til haven. Jeg ville i saa fald sidde der og spise lunch hver dag hvor vejret var til det!


Jeg kan lige forestille mig at luske rundt her med en kop kaffe, mens jeg nyder alle de smukke traeer og planter og af og til saetter mig ned paa en baenk og bare taenker. Jeg er og bliver en haabloes dagdroemmer, men droemme koster ingenting. :)

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Threadneedlestreet? tubestation Bank? Den med de mange nedgange? Og hvilken en skulle Tina så vælge denne gang?
;-)

Donald sagde ...

De smukke huse omkring byhaven får mig til at mindes de smukke ejendomme, der ligger i nærheden af Landbohøjskolen (nu KU-Live). Jeg kommer der jo sjældent, men det er min barndomsegn, og jeg må hellere tage ind og for-evige nogle af de smukke huse og lægge dem på bloggen!

(Ja det har taget lang tid siger du, her har jeg haft en grusbunke i 8 år og det er meget mere pinligt!)

Tina - omme i London sagde ...

Host host Aage - jeg skulle slet ikke med tuben. :)

Donald - lige praecis det stykke af Frederiksberg er det eneste stykke af Koebenhavn jeg rigtig kender, men der foeler jeg mig til gengaeld virkelig hjemme. Jeg har faktisk naermest ejerfornemmelser; isaer i NJ Fjords Alle. :) Jeg glaeder mig til billederne.