21 juni 2012

Efter regn kommer sol


Dryp, dryp, dryp, loed der udenfor da jeg vaagnede i morges, saa jeg drog hjemmefra med en paraply i haanden, dog ikke foer jeg havde foreviget draaberne paa bilen foerst. :)


Uanset hvor meget det regner synes pollentallet at vaere ulideligt hoejt i aar og hoefeberen er gaaet helt amok.,Sidste aar fik jeg en indsproejtning mod det, men det er ikke noget der anbefales at faa flere gange. Sidste aar foreslog en eller anden i mit kommentarfelt (Ellen evt? jeg kan ikke finde kommentaren) at jeg opsoegte Professor Durham, som er hoefeber specialist. For nogle uger siden sendte jeg ham en lille email, som han fluks svarede paa og i dag ringede jeg til min laege for at faa en henvisning - og saa strejkede han gud hjaelpe mig. Oh well, jeg maa proeve igen i morgen.


I loebet af dagen blev vejret rigtig fint. Det var stadig koeligt, men solen skinnede som en gal og da jeg gik hjem var der live musik i the Guildhall Yard.


Det var ikke verdens bedste kor, der underholdte, men det var live, det var udendoers og solen skinnede  paa koret saa vel som publikum. Jeg haaber snart solen har taenkt sig at skinne lidt mere end bare et par timer om dagen, saa temperaturen kan snige sig op over 20 grader. Uanset hoefeber, saa synes jeg altsaa det er rarest naar sommer er lige det: sommer!

8 kommentarer:

Donald sagde ...

Sikken et festligt billede af regndråberne!

Jeg har aldrig hørt om en læge der strejker, men det er jo også noget, der kan ændre sig.

Hvor er det kønne billeder fra City!

Eva sagde ...

Her regner det da heldigvis også i dag....., man skulle jo nødigt blive forvænt med sommer:)
Jeg turde nu godt binde an med at prøve bare lidt sommer flere dage i træk.

AagePK sagde ...

En læge, der strejker? Og patienterne kan jo ikke lock-oute, har Maggie levet forgæves? Eller blev hun bare konfus, da virkelighedens verden kom for tæt på?
Men dråberne ser spændende ud: nu må jeg snart få købt det objektiv, der tillader mig at gå helt tæt på, så man kan lave sjove spejinger.

AagePK sagde ...

Forøvrigt: vaccinationer mod høfeber gives over 3-5 år, så du må have fat i kraven af din læge. Det med en enkelt indsprøjtning , det duer altså ikke. Medmindre det er en akutbehandling, vi taler om, og ikke en egentlig vaccination. Prøv at læse på www.apoteket.dk/Sygdomsleksikon/SygdommeEgenproduktion/hoefeber.aspx
Du kan også gå ind på www.apoteket, vælge Sygdomsleksikon i venstre side, vælge Allergi, og til sidst vælge Høfeber. Det er en vældig god artikel, og med fine henvisninger og forklaringer.

FUUR. sagde ...

Vi kører modsat jer.
Dejligt sommervejr de sidste dage,
i dag, REGN fra øst. Meget regn.
"Det er godt for kartoflerne"
HUSK--- at holde dig fra kosten i morgen--- søde.
Skønne billeder, fra både gå og cykeltur.

Lene sagde ...

Skal vi ikke strejke til solen kommer frem igen :-) held og lykke med høfeberbehandlingen.

KirstenK sagde ...

Jeg håber du har ret...her regner det næsten uafladeligt...lige en enkelt dag med sol og tørvejr, men så er vi tilbage med regn...Stygt med høfeber af den langvarige slags...min ældste datter har også fået indsprøjtning sidste år men i år er hends ikke så slemt...God bedring med "feberen" til dig!

Tina Wishart sagde ...

Donald - billedet er af koelerhjelmen paa vores bil. :) Mht strejken, saa er det tilsyneladende ogsaa foerste gang i 40 aar at de praktiserende laeger strejker.

Eva - jeg turde faktisk godt tage flere uger i straek!

Aage - ja, vores praktiserende laeger strejkede paa grund af et eller andet med deres pensionsordning. Det var foerste gang i 40 aar, saa det er ikke noget de overdriver. Jeg havde aldrig skaenket en tanke at de kunne!
Mht billedet, saa er det taget med mit udemaerkede mobilbilledferingsapparat, som jeg holdt helt ned til koelerhjelmen, saa ikke noget fancy objektiv.
Tak for tippet med hoefebervaccinen, men jeg tror jeg proever mig med Professoren, saa faar vi se hvordan det gaar. Noget maa der ske!

Moar - det regner ALT for meget til at tage en flyvetur paa kosten i aar, saa vi faar vente til naeste aar med den oel paa Bloksbjerg. :)

Lene - det er bare en rigtig god ide!

Kirsten - tak skal du have.