26 juni 2012

Farver og striber

Over aarene har vore hjem haft saadan ca alle de farver man overhovedet kan koebe i en farvehandel. Et giftgroent koekken, en blaa stue, en gul stue, en pink hall, et orange badevaerelse, en roed spisestue - ja, jeg kunne blive ved.


Denne gang starter vi med neutrale farver i hele huset, saa kan vi altid se hvad det udvikler sig til over aarene. Lige inden jeg gik hjemmefra i morges ankom taeppemanden og snart begyndte huset at "dufte" (fu fannan, hvor nyt taeppe bare ikke lugter ret godt!) af nyt taeppe.


I loebet af formiddagen tikkede der billeder ind paa mobilen, fra min elskede. "Det ser godt ud" paastod han og da jeg kom hjem kunne jeg kun give ham ret. :) Uh, hvor er det altsaa en laekker fornemmelse pludselig at kunne gaa med bare taeer paa trappen, uden fare for at miste en taa! (Overdrivelse fremmer forstaaelsen, forstaas.)


Nu er samtlige gulve belagt med det endelige produkt og minsandten om ikke ogsaa min elskede havde samlet vores seng - vi fandt nemlig skruerne til den i gaar. De havde godt nok ogsaa vaeret vaek laenge!

12 kommentarer:

Deborah sagde ...

Nej hvor bliver det fint :-) - Nu er målet indenfor rækkevidde. Så skønt for jer.

Eva sagde ...

Hold da op, det bliver flot. Hvor længe er det egentlig, I har været i gang med huset? Det føles som meget længe herfra:)

Farmer sagde ...

Pudsigt med den malede dobbeltstribe på de gamle trin.
Hvad kan det mon have været?

Inge sagde ...

Det er sjovt at vi nu er tilbage i de neutrale beige og brunlige farver igen.. Det var i den farveskala min første lejlighed sidst i 70'erne blev malet.
Nu er I vel snart ved at være i mål, og kan begynde at nyde jeres fantastisk imponerende arbejde med huset.

Annette sagde ...

Hvor er trappen blevet fin!
Nu begynder I vel snart at kunne se en ende på det hele og I kan slappe af efter veloverstået arbejde og med et hus indrettet lige efter jeres smag. En rigtig god dag til dig.

AagePK sagde ...

Hold da op, der er fartstriber til en gåen-på-halen-tur, hva'?Er det lavet af gedeuld, siden det lugter så fælt?
Nej, jeg synes, det er ret pænt; godt nok kan mine bare tæer bedst lide direkte kontakt med træ, men til den trappe ser det rigtigt godt ud med det tæppe. Så knirker det heller ikke så meget, når den elskede kommer sent hjem. Eller skal ned efter natmad.
;-)

AagePK sagde ...

PS til Farmer: mon der ikke har været en smallere løber engang, kokos f.eks, holdt fast med messingbeslag. Man har så malet "lige til kanten". når så måtten blev fjernet, gav det det der arkeologiske look. Sådan var det i vort hus, da vi købte det: fodlister og vægge var kun malet der, hvor møblerne ikke stod i vejen. Det så egentligt festligt ud. Og gulvtæppet havde striber næsten mage til dem på Tinas trappe.

/Dorthe sagde ...

Hvor ser det godt ud. Må være skønt endelig at have en færdig gang og rum ovenpå, så møblerne kan blive sat på plads og I 'bare' skal bo og nyde det nu.

Hvor er det egentlig sjovt med tæppe på trappen. Det er meget engelsk. Her ser man det sjældent.
Hmm, jeg er snublet ned at vores glatte trappe to! gange, så et tæppe har da sine fordele... ;o)

Anette sagde ...

Neeej hvor ser det fint ud. Det må virkelig være skønt :)

Fuur. sagde ...

Flot tæppe på trappen.
Håber i sov godt, i den nysamlede seng.

Tina Wishart sagde ...

Deborah - tak og JA!

Eva - siden Oktober og det foeles ogsaa som lang tid i denne ende!

Farmer - Jeg vil gaette paa Aage har ret med taeppet i midten og en doven maler!

Inge - ja, det er det med moden; man er vel opvokset i 70erne. :)

Annette - ja, det hjaelper paa det.

Aage - synes du ikke de fleste nye ting lugter faelt af nyt? Det er vidst ganske almindeligt faareuld, men puha.

Dorthe - sjovt, jeg har aldrig taenkt paa det med taeppet paa trappen, men jeg kunne ikke droemme om at lade den staa bar, for det ville godt nok blive for hult. Vi har typisk en trappe bygget over et skab, med et lille rum indenunder.

Anette - JA!

Moar - som en kampsten!

AagePK sagde ...

For såvidt enig, men firmaerne bruger jo formuer på "videnskabsfolk" og parfumører, der skal kreere den rette duft, som kan brande et produkt. Alle biler, f.eks,dufter jo af ny bil, men de lugter jo ikke ens. Og smag, øhh: duft, kan jo diskuteres.