24 juni 2012

Hvor skal vi sove i nat?

Denne weekend byder hovedsageligt paa indesysler; det har noget med vejret at goere. Joesses som det regner! Oppe nordpaa tror jeg de er glade for at engelske huse typisk har sovevaerelserne paa foerste etage, for saa er druknefaren da lidt mindre end hvis man sov i stueetagen!


Nu har vi vaeret saa smarte at bosaette os paa en bakke, saa det skal regne mange dage endnu inden vi er i druknefare, til trods for vi ikke kan sove i vores sovevaerelse i nat. Min elskede har malet hele dagen, for paa tirsdag kommer der endelig en mand og laegger taeppe paa i vaerelserne og paa trappen. Jeg havde helt glemt hvordan taeppet saa ud indtil vi var nede og bestille en tid. Det skal nok blive fedt.


Vi blev enige om at det nok var smartest at faa lidt maling paa vaeggene foer da og som sagt saa gjort. I morgen skal der lige et sidste lag paa og saa er vi taeppeklar. Joesses, som bliver det bare dejligt!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Tænk, at I nu også snart får soveværelse. Det begynder da at ligne et hjem (og et flot et af slagsen).

I dag skal det også regne her hele dagen. Det er da en trist affære.

Lene sagde ...

Her kommer og går regnen. lige nu er der stilstand, så jeg vil pakke mig ind i trøjer og lune sko og tage en bog med på terrassen. Det er jo sommer.
Jeres hus ser rigtig dejlig ud på de billeder, du viser. God weekend med forhåbentlig god nattesøvn trods manglende soveværelse :-)

Anette sagde ...

Hvor må det være skønt at i får mere og mere styr på det nye hus. Det bliver da skønt med et soveværelse :) God søndag.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, nu synes vi ogsaa efterhaanden det ville vaere lidt laekkert at have rene og behagelige vaerelser oppe oven paa. :)

Lene - nattesoevnen led heldigvis ikke. :)

Anette - ja, meget!