28 juli 2011

Industrien baerer frugt

Over aarene har jeg taget og vist et arsenal af billeder fra industrikvarteret hvor jeg gaar igennem for at komme til stationen. Jeg har altid elsket industri og synes ikke en stor osende fabrik er grim; tvaert imod synes jeg den er flot. Den minder mig om hvor fantastisk en skabning mennesket er. 


De fleste dage henter min elskede mig ved toget, men i aften var han optaget, saa jeg tog chancen for at gaa den lidt laengere vej hjem end den saedvanlige. Mange forskellige stoerre og mindre firmaer har hjemme i omraadet. Der maa vaere en eller anden form for forening, som de alle er medlem af, for til trods for der er en del tungere industri der er der faktisk rigtig paent. Traeer og buske er trimmet flot og der er selv frugt traeer i blandt.



Omkring da vi flyttede ind i vores nuvaerende hus blev der bygget et nyt rensningsanlaeg i industriomraadet. Vi spekulerede meget over hvad i alverden det var de var ved at bygge og jeg mobbede min genbo med at jeg troede han skulle have et atomkraftvaerk i baghaven. Han saa helt forstyrret ud, indtil jeg forklarede hvad det var jeg mente og at det med atomkraftvaerket bare var en vits!



Jeg ville elske at kunne komme ind bag hegnet og gaa og tage billeder derinde. Der er saadan nogle skoenne kontraster i farver og faconer paa alle beholderne, som garanteret ville give nogle flotte billeder.


Hele vejen op mellem industriomraadet og kolonihaverne er der frugt og baer lige ved haanden. Det ser ud til i aar er et rigtig godt frugt og baeraar, men vi havde ogsaa en meget haard vinter.


Jeg kan huske jeg tog billeder af de hersens maerkvaerdige tingester sidste aar ogsaa. Jeg fandt vidst aldrig ud af hvad det egentlig er, men imponerende ser de ud.


I aften opdagede jeg noget jeg aldrig har lagt maerke til foer - nemlig et blommetrae magen til det vi har i haven. Uhmmm... jeg tror jeg skal have en plastikpose med i lommen og paa "aeblerov". :)

2 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Man blver da helt lækkrsulten af at se de blommer der...

Tina - omme i London sagde ...

Ja, gad da egentlig vide om ikke der haenger et par stykker parat til plukning i dag. Maaske man skulle...