08 marts 2009

Marts vejret

 

Vejret i marts er altid en oplevelse. Vi kan naa alle fire aarstider paa et kvarter, eller i hvert fald paa en eftermiddag!

P1250781

Vi skulle et smut ud og handle i eftermiddags. Vi koerte hjemmefra i rimelig paent vejr. Det var koldt, blaeste en lille smule, men var ellers paent. Nissen og foraarsblomsterne stod og passede paa maelkeflaskerne og alt aandede fred og idyl.

P1250786

Vi ankom paa parkeringspladsen, ved Costco, hvor vi skulle handle og pludselig broed helvede loes!GB200-Lg Jeg havde mit fotografiapparat med og kunne selvfoelgelig ikke dy mig for at snuppe et enkelt billede, men turde ikke gaa alt for langt ud, da det blaeste helt vildt og regnen piskede hen over bilerne, mens folk loeb for livet. (“,) Ja, det lyder dramatisk, men naar selve gademoeblementet (en 200l kasse, som den til hoejre) begynder at flyve om oererne paa en, saa er det altsaa om at komme vaek! Der var MANGE der stod og tog sig til hovedet, mens de krydsede fingre for at den ikke ville ramme lige praecis deres bil! Pludselig faldt den til jorden, lige ned paa en vej, helt uden at ramme noget. Vi gik ind og handlede og haabede paa at bilen ville vaere bulefri, naar vi kom ud. Det var den!

P1250802

Da vi koerte hjem sad jeg og beundrede Londons mest effektive reklame, som slet ikke naevner navnet paa hvad den reklamerer for – nemlig Ikea. Kig engang paa de to store skorstene bag trafiklysenen. Der er tre striber oeverst paa hver skorsten, en gul, en blaa og en gul mere. Skorstenene kan ses milevidt vaek og folk navigerer til Ikea ved at kigge efter dem. Det er sgi da genialt fundet paa.

Amaryllis 

Hjemme havde solen skinnet nok til at amaryllissen havde aabnet to blomster, mens de andre to staar lige paa spring. Efternoeleren kommer sikkert i loebet af de naeste par dage. Himlen var saa blaa, saa blaa at man kunne fristes til at tro vi havde forestillet os uvejret, men den bidende vind var nu ikke til at tage fejl af! Marts er saadan en sjov maaned – taenk sig i gaar havde vi 14 grader og stille vejr.

7 kommentarer:

Suzy sagde ...

Amaryllis, min yndlingsblomst. Så meget yndlingsblomst at jeg har en ring fra designeren Per Borup (Ringen er nu designet af hans ekskone Karin) som pryder min ene ringfinger og er mit favoritsmykke. Heldigvis blev der i sin tid også råd til en enkelt Brilliant, som skal gøre det ud for blomstermidten ;) Godt at alle overlevede stormen - her regnede det bare så det var en vellyst :)

Tina - omme i London sagde ...

Amaryllis paa en ring? Stritter den ud i alle fire verdenshjoerner eller hur?

Suzy sagde ...

Ikke sådan rigtigt... Du burde kunne se den her, min ring er den brede af slagsen http://www.perborupdesign.dk/?ID=6&side=3&gruppe=26&start=16&limit=8

Unknown sagde ...

Altsaa de der skorstene minder mig om dengang vi boede i London og koebte et stort (meget stort) skrivebord i Ikea. Det var egentlig en kaempe bordplade og to bukke og spoerg mig ikke hvordan vi overhovedet fik det hjem....paa tuben!! Det tog flere timer, men det var godt nok sjovt.

Tina - omme i London sagde ...

Suzy - FED ring! Fede ting i al almindelighed.

Kat - LOL, saadan nogle ting skal man bare goere, naar man er ung og smuk. :)
I oevrigt, er det med vilje din profil ikke er "public"?

Suzy sagde ...

Det er nemlig en rigtig fed ring... Og jeg har været en heldig kartoffel... for jeg kendte en som kender Karin og hun smeltede et armbånd om for mig, og til vennepris så fik jeg ringen for 900 - den koster ellers omkring 10.000... og så er det jo nemt nok at have en flot ring ;)

Jeg er også vild med deres design, men det er altså ikke noget jeg almindeligvis har råd til at komme i nærheden af.

anjoe sagde ...

Altså, de damer, de damer, her sidder jeg og tænker kun på de tomme mælkeflasker, for er de nu rengjort ligeså godt som "Lady of the house speaking" i "Fint skal det være"... Men hun var selvfølgelig også til blomster, ikke mindst forud for candlelight dinner :-D