06 marts 2009

Fredagsbeloenning

Jeg slap tidligt fra kontoret i aften. Helt vildt tidligt faktisk. En af mine kolleger og hans kone kom og hev mig ud af kontoret og saa begav vi os ned gennem the City sammen. Vi gik og hyggesnakkede og noed det smukke vejr vi igen har faaet. 

IMG_0613Der var travlt paa London Bridge. Vi var ikke de eneste der havde faaet den gode ide at gaa tidligt hjem paa en fredag. Jeg stoppede hurtigt og snuppede et billede, mens de to grinede af min knipseritis.

IMG_0614

Det kan nok vaere de fattede min entusiasme, da jeg nonchelant bad dem kigge til venstre. “The bridge is up!” udbroed fruen ivrigt. Hun har boet i London i fem aar og havde aldrig set det foer. Min kollega kunne fortaelle at han havde set det en gang foer, men da sad han i en koe og kunne ikke komme over den aabne bro.

Vi blev staaende og ventede paa broen lukkede igen og drog saa videre ned til London Bridge for at finde et tog hjem.London BridgeJeg gik helt ud til enden af perronen, hvor solen stadig naesten kunne naa mig. Der gik ikke mange oejeblikke inden toget kom og koerte mig direkte hjem. Suk, hvor foelte jeg mig priviligeret, efter alle de togproblemer jeg har haft i aar. Skoent – nu er det weekend!

 

7 kommentarer:

Lene sagde ...

God weekend, Tina, og dine billeder af Tower bridge bliver altid gode, du må ha en god mobil :-)

Anonym sagde ...

Jeg nyder virkelig din blog, med billeder af dine ture rundt i London.
Nu må jeg snart tage mig samme og besøge denne skønne by!
God weekend

Tina - omme i London sagde ...

Lene - tak skal du have og god weekend til dig ogsaa - og her gaar jeg og brokker mig over at mobilbillederne er saa ringe!

Oline - tak skal du have. Kom endelig. :)

Anonym sagde ...

Det burde være en menneskeret at gå tidligt hjem om fredagen :-)

Pudsigt med dine og dine kollegers erfaringer med Tower Bridge, som jeg har set oppe hele to gange... Jeg har godt nok været i London MANGE gange, men har aldrig boet der fast.

Flot, flot lys på dine stationsbilleder.

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - jeg oever mig i at goere det til MIN menneskeret. :)
Mht broen, saa ser jeg den jaevnligt oppe. Jeg tager billeder hver gang, for jeg synes bare det er saa fantastisk. Jeg tror jeg havde boet i London i naesten to aar, foer jeg saa den aaben foerste gang. En enkelt gang har jeg faktisk faaet den aabnet for mig... :)

Nille sagde ...

Dit billede af London Bridge er helt fantastisk - hvis man abstraherer fra bygningerne til siderne kan man forestille sig, hvordan det har set ud før i tiden med både ned af Themsen... det er en smuk gave at have øje for detaljerne i hverdagen!

Tina - omme i London sagde ...

Tak Pernille - det oever jeg mig i hver dag!