22 marts 2009

Formiddag paa terassen

Jeg havde formiddagen for mig selv i dag, faktisk helt op over middag. Min elskede var koert for at hente David og de to skulle saa et lille aerinde de skulle ud paa inden de kom hjem. De unge mennesker havde vaeret ude hele natten, saa jeg saa ikke noget til dem foer klokken blev over et. :)

P1260258

Jeg satte en kop kaffe over, snuppede en yoghurt, et kogt aeg, et par skiver rugbroed og et stykke ost og begav mig ud paa terassen, for at se om der var lae nok til at sidde ude i skjorteaermer. Det var der.

P1260263

Jeg tog strikketoejet med ud og fik strikket et stykke paa forstykket til min “Lush and Lacy” cardigan, som gaar rimelig rapt at faa strikket, efter som det foregaar paa en str. 4.5 pinde. Det er lang tid siden jeg har strikket paa saadan nogle telefonpaele, men det bliver da til noget. Opskriften er ikke skrevet som jeg ville have gjort det, og jeg synes helt aerligt ikke den er specielt nem at foelge, men heldigvis har jeg da erfaring nok til at gaette mig til hvad jeg skal goere og hvor. Jeg blev ikke siddende ude saa laenge, da vejret er lumsk paa denne tid af aaret. I stedet gik jeg ind og fik styr paa mit gaestevaerelse – det var godt nok ogsaa tiltraengt!

 

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det minder mig om at jeg da skal have bestilt noget billetværk ... ;-)

Tina - omme i London sagde ...

JUBIII - ja, se at komme igang. :)

Anonym sagde ...

Hvor ser det dog dejligt forårsagtigt ud, Tina...

Her lover de desværre sne og kulde igen!! Fandens osse..

Tina - omme i London sagde ...

Laila - vejret her er ogsaa lumsk. Den varme foraarsvind er ikke ankommet endnu og det er rigtig koldt om natten. Det kommer lige pludseligt. :)

Helle sagde ...

Sikke noget lækkert strik, det er da en super flot trøje du har gang i.
Den kommer lige på min liste ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have Helle. Den har ligget stille siden weekenden, men i denne weekend gaar jeg igang igen. :)