05 marts 2009

En ny verdensmagt

For to aar siden, naesten paa dato, opdagede jeg Twitter og begyndte at sende smaa mini blogindlaeg af og til. Sommetider et par gange i ugen, andre gange flere gange om dagen.
Twitter er pludselig blevet helt vildt populaert her i landet. Paa den radiostation jeg lytter til om morgenen synes jeg ikke de snakker om andet.


I dag fik jeg et blad stukket i haanden, da jeg gik over broen. Jeg sagde foerst nej tak, men saa fik jeg oeje paa overskriften paa forsiden og saa ombestemte jeg mig, for jeg skulle da lige se hvad det gik ud paa.
Jeg var slet ikke klar over jeg var del af en ny verdensorden, men ehmmm... jeg twitter lige videre!
Twitter du?

8 kommentarer:

Suzy sagde ...

Hvad er Twitter egentlig? Er det lidt a la statuslinjen på Facebook, hvor man kort kan afsløre hvad man laver her og nu eller?

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det er faktisk en meget god beskrivelse af hvad det er. :)

Anonym sagde ...

Hmm... det har så ikke lige vundet indpas hos mig og omgangskredsen... endnu ;)

Anonym sagde ...

Yepsen. Twitter er super!
Jeg Twitter fra egen konto, samt fra mit arbejdes konto.
Har også mødt en fremmed Twitter person - så det er ikke kun bloggere der er sjove at møde live ;-)

Lotte sagde ...

Jeg er spritny som twitter og har ikke rigtig fundet ud af endnu, om jeg synes, det er fantastisk. Men prøves skal det.

Helle K. sagde ...

Jeg vidste ikke hvad det var, men nu har jeg læst her - og ved lidt :) Hvad er fordelen så i forhold til statuslinjens på Facebook, hvis man nu er der i forvejen?

Tina - omme i London sagde ...

Jeg twitter hovedsageligt paa engelsk og facebooker paa dansk, men der er vidst ingen speciel fordel. Jeg synes bare det er sjovt og nogle mennesker er virkelig gode til at skrive en hel historie paa 140 tegn. Andre skriver vildt kryptisk og det er sjovt at proeve paa at regne ud. :)

Helle K. sagde ...

Nåh der må kun være 140 tegn ... jeg må hellere lade være - jeg kan i forvejen blive stresset over blogs og facebook og ...