25 august 2008

Indendoersspisning


Vejret var ikke helt saa fedt i dag som i gaar, saa vi blev ret hurtigt enige om at frokosten maatte nydes indendoere! Vi plejer ellers at spise paa terassen saa meget som muligt, men ligefrem at sidde og fryse bare for at sidde ude er alligevel pjattet.

Jeg var et smut ude og handle den anden dag og var blandt andet i det tyrkiske supermarked i Penge (ja, det hedder det altsaa), hvor jeg koebte et par af disse laekre broed. Det er simpelthen saa bloedt som rigtig gode boller, men alligevel er der lidt vaegt i det, saa man ikke sidder og foeler at man lige saa godt kunne have stukket tungen ud af vinduet som spise det.


Jeg havde lidt bacon i koeleskabet og med et par tomater og nogle faa aeg kom der snart et paent lille maaltid ud af det.

Nu tror jeg jeg vil saette mig med strikketoejet i en halv times tid, mens jeg venter paa det er paa tide at komme ud af lemmen, for at besoege vore venner i the Wing Yip centre. Jeg vaagnede nemlig med en hulens stiv nakke i morges og det gider jeg altsaa ikke gaa og belemres med, naar der findes en loesning paa problemet. Lige som jeg sad og fandt nummeret for at bestille tid kom Louise og klagede over ondt i skulderen, saa hun bliver ogsaa lige introduceret til saadan en gang massage. Nej, hvor skal det bare goere godt.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser hyggeligt ud.kh.

Tina - omme i London sagde ...

Det var det ogsaa. :)