06 august 2008

Det er lige saadan en jeg oensker mig!

En Princess Sovereign fra Pashley Hand Built. Nu er der bare et lille problem - den koster dobbelt saa meget som jeg havde regnet med. Hulens - det er vidst billigere at rejse til Holland eller Danmark og importere en!

9 kommentarer:

Irene sagde ...

Whatever is wrong with a good auld Raleigh?

Kat sagde ...

Jamen, kan du ikke hente den spritnye cykel jeg har staaende i DK? Jeg kunne ikke faa den med hjem da den store bil var i stykker og den kunne ikke vaere i den lille:(

Deborah sagde ...

En Raleigh koster omkring 6.000 kr. for sådan en har jeeg nemlig ønsket mig. Så jeg ved ikke, hvad den der koster? Det skriver du ikke. Selv Raleigh'en er uopnåelig lige nu, men cyklen står klart til en udskiftning ovre hos mig også!

Helle K. sagde ...

Jeg fik en Raleigh, men jeg synes altså ikke kvaliteten er som den var engang - så nu har jeg fået en Winther, den er også go'

Kat sagde ...

Altsaa min er koebt i DK til den nette sum af 1000 kr paa udsalg. Er der slet ingen der vil have den:)

Pernille sagde ...

Kat - hvor står den?? Jeg henter den med det samme ;-)

capac sagde ...

Tina, kan du ikke sælge bilen? :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Irene - de er lige saa dyre og saa er det ikke let at finde en klassisk gammeldags CYKEL her i byen. Alt skal vaere saa fandens avanceret og jeg vil bare gerne have en STOR jernhest - bygget til en voksen kone, ikke et barn!
Kat - hvis jeg vidste jeg kunne komme afsted med det snart var jeg slaaet til, men det ser ud til du har en koeber. (Pernille - go for it) :)
Deborah, denne her koster omkring det samme og det synes jeg er mange penge for en cykel, men joesses, hvor er den fed!
Capac - hvis bare jeg var migselv, saa ville jeg have koebt den helt uden at taenke over det, for saa er det tvivlsomt at jeg overhovedet ville have en bil!

Kat sagde ...

Cyklen staar hos min mor i Haslev, men kan sagtens blive leveret til lufthavnen hvis det var aktuelt.