12 august 2008

Money, money money...

Da jeg var barn fik jeg et dukkehus af min faster. Jeg fik det mens vi besoegte hende og havde selvfoelgelig ikke meget at dekorere med indtil jeg kom hjem. Jeg fik dog lov at plukke et par lampeskaerme til huset i fasters have. Jeg fik oeje paa saadan nogle lampeskaerme paa vejen hjem i dag og proevede paa at komme i tanker om hvad de hedder. Det foerste navn jeg taenkte paa var Judaspenge, men det var vidst de fine, hvide, flade runderter med froe inden i, der hed det. Gad vide hvad lampeskaermene hed, for de hed vel naeppe lampeskaermeblomster?

Den orange farve gjorde i oevrigt at lampeskaermene var naesten magen til de smarte lamper vi netop havde faaet haengt op i hele hytten. Det var jo altsaa i 70erne... :)


Min elskede staar for langt det meste af det huslige her i firmaet, men en ting holder jeg ved og det er vasketoejet. Jeg elsker at ordne vasketoej og i aften blev jeg lige mindet om en af grundene til jeg saa godt kan lide det; det er rimelig god business... Foreloebigt har jeg "tjent" £15 paa to uger. Det er da bedre end en finger i oejet.

Ok, lige praecis hvidvaskning af penge ikke passer saa godt ind i min rolle som "Money Laundering Prevention Officer", men rene penge er da ogsaa penge. :)

4 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Tænk at det er så nemt at tjene en formue ;)

anjoe sagde ...

De hedder jødekirsebær ;-)
Spreder sig hastigt år for år, hvis de får lov, og er spændende at følge/fotografere...

Jeg forstår godt, at du gerne klarer tøjvaskeriet; det giver mulighed for at købe lidt ekstra klude til dig selv!!!

Anonym sagde ...

Hjemme hos os tror jeg nok de hed japanske lygter.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aah ja, Japanske lygter er ogsaa hvad jeg kender dem som. Uanset hvad de hedder, saa var de virkelig ideelle som lampeskaerme i et dukkehus!