10 august 2008

Saa er den foerste hoest i hus!

Aaaaaahhhh...
Jeg har i dag plukket 20 styks Victoria blommer og der er mindst ehmmm... 15 tilbage. :) De smager bare fantastisk!
Aeblerne er ikke helt klar til at give slip paa grenen endnu, men de har faaet en god farve og ligner noget der kan bruges til noget. Naar foerst de er parate tror jeg slet ikke jeg naar saa langt som til koekkenet inden den foerste ligger i maven.

Jeg glaeder mig saadan til vi faar vores terasse lagt ordentligt. Lige nu ligner designet allermest model Beirut, men naar vi faar den lagt (til foraar gaar jeg ud fra) saa skal jeg have sat alle mine jordbaer og have koebt nogle ribs, stikkelsbaer og solbaerbuske, saa vi kan faa masser af baer i haven. Jeg elsker simpelthen at man bare kan gaa ud og plukke og spise lige fra busken. Ok, det er jeg den eneste paa denne matrikel der goer, for resten af familien skal have deres FRISKE frugt og baer vasket. De aner ikke hvad de gaar glip af!

5 kommentarer:

ingedk sagde ...

oy hvor ser de blommer lækre ud, send lige en til Fyn, og æblet ser dejligt ud, det er en skøn ting at eje en have og forstå at nyde det :-)

anjoe sagde ...

Sådan et par blommer eller fem til morgenmad, jo mange tak. Og et par stykker lidt senere, og til dessert ved frokosttid, og, og, og...

De ser mums-velsmagende ud, tina, og blommetræerne i min have tager sig en totalslapper i år! Men OK, æbler er her masser af!!

En rigtig god uge ønskes du ;-)

Lene sagde ...

uhm, jeg glæder mig til mine små blommetræer giver frugt :-)

Annette sagde ...

Mums er det bare med disse blommer. Har været på rov på plejehjemmets blommetræ, og lavet marmelade af de fleste...det er altså mums...Beboerne fik lige boller med friskkogt marmelade....

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Aaah - jeg har lige kvalt endnu et par stykker og de smagte bare godt. Smagen af "hjemmelavet" frugt er altsaa noget helt specielt.