09 juli 2008

En vandrings dag og en maaneds regn paa en dag!

Jeg startede min morgen med en lille rask gaatur, som jeg saa tit goer. I dag gik turen fra London Bridge og ned langs floden til Blackfriars Bridge, hvor det ser ud som om der er forhaabninger om olie fund...

I hvert fald staar der en eller anden form for boreplatform i floden, som loeber ret staerkt og svulmende i disse dage. Jeg haaber sandelig de finder noget olie eller nogle andre fede resourcer, for de dieselpriser vi holder os her til lands er sgutte nogen spoeg. £1,399 (laes: £1.40, men de skriver det saa smart saa den sidste 1/10 af en penny ikke hamrer prisen op til den naeste penny!).
Paa vej tilbage til kontoret skulle vi i Southwark undergrundsstation. Det er en af de nye stationer som blev bygget i forbindelse med forlaengelsen af Jubilee line for ca. 10 aar siden. Stationen er utrolig flot og jeg ville oenske jeg havde haft mit gode kamera med, men saa var jeg vidst aldrig kommet paa arbejde!

Dagens lunch time vandring gik ikke ret langt, da det simpelthen OESER ned med regn. Efter sigende skal vi have en maaneds regn i dag og den udsendte kan meddele at vi er godt paa vej! Jeg gik et smut omkring Finsbury Circus, bare fordi der er saa smukt og saa skulle jeg lige snakke i telefon med min elskede og det kan jeg jo lige saa godt goere i smukke omgivelser.


Regnen siler bare ned, men heldigvis paa den maade at man kan holde sig rimelig toer, naar bare man har en stor paraply - og det har jeg! Nu er der bare et lille bitte problem, som jeg lige skal have loest... Kan man loebe 5km med en kaempestor paraply i haanden? Den vandtaette jakke med haette ligger hjemme et sted, saa vi faar haabe min hoodie kan holde den naermete klamhed fra haar og nakke!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

HEP!!!