20 juli 2008

En rigtig familieloerdag

Solen var fremme det meste af dagen, til trods for de mange og store skyer, der stroeg hen over himlen med lynets hast. Det ser rimeligt ud for i morgen. Hvis bare det er lige saa paent som i dag, saa er jeg godt tilfreds.

Dagen stod i familiens og vasketoejets tegn og heldigvis kunne jeg faa sengetoejet ud og blaese, frem for at toerre det i tumbleren. Jeg toerrer naesten aldrig toej ude, da vi har en del hoefeber i hjemmet og toejsnoren staar i graesplaenen.
I loebet af en time var sengetoejet toert. Min elskede var koert afsted for at hente sin faetter, som skulle komme paa besoeg i dag. David bor i en beskyttet bolig, hvor han er fantastisk glad for at vaere. Desvaerre er der lidt skaar i glaeden, da der skaeres tilbage i kommunens budget og de proever paa at flytte med beboerne!

David flytter man ikke saadan uden videre. Han er en stor solid mand og desuden er han staedig som et aesel, men saa utroligt hoeflig at han siger ja til naesten hvad som helst. Heldigvis har han sin faetter, som banker i bordet. Nu faar vi se hvordan det gaar. Forhaabentlig bliver det ikke aktuelt med en flytning, men man ved aldrig hvad der kan ske.


Midt paa eftermiddagen ringede det paa doeren. En af vore venner kom forbi med sit forhenvaerende stedbarnebarn (jep, det er godt nok indviklet at vaere til nu om stunder!). Vi havde aldrig set barnet foer, men jeg behoevede overhovedet ikke spoerge, for jeg kunne sagtens se hvor det barn kom fra!

Vi burde egentlig have vaeret i haven, altsaa paa havearbejde, ikke bare fotosafari, i dag, men for det foerste havde vi David og for det andet skulle resten af familien Wishart komme til spisning, saa det sprang vi over. Det er naesten ogsaa en skam at klippe plaenen, for der er saa meget paent ukrudt i den!

"Is there any dinner" loed der fra David, saa snart kyllingen kunne lugtes. Han lever virkelig efter sit maveur, den mand! Saa snart resten af familien ankom satte vi os til bordet og lige saa snart som David var faerdig med at spise bad han om at blive koert hjem!
Jeg lavede i oevrigt knap to liter is paa omkring 4 minutter (inclusiv forberedningstid!) paa min nye food processor. Joesses, hvor er den bare sej! Jeg skal nok gaa hen og blive helt god til at bruge den, men man skal nu lige laere det hele.

Efter alle var gaaet hjem satte vi os lige med et halvt glas vin og snakked om vores hyggelige dag. Jeg elsker simpelthen naar familien kan komme og bare vaere her, uden man skal underholde og goere an. Jeg kan godt maerke jeg selv er vokset op i en stor familie, for naar huset er fyldt til bristepunktet kan jeg bare gaa og hygge mig og lytte til al den pludren. Det er saa hyggeligt og trygt.
Min elskede har sat sig til at finde ud af hvordan vi skal komme til Midhurst i morgen og saa maa vi hellere se at komme i seng. Jeg skal lige have et batteri til fotografiapparatet sat til opladning natten over, for jeg har paa fornemmelsen at i morgen godt kunne byde paa en del photo opportunities!

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Now I know - hvorfor du var oppe så sent og sende kommentarer. Håber du har fået lidt søvn.
Dejligt med familie og omsorg, og skønne klemmer :D

Anonym sagde ...

Jeg er vild med dit billede af tøjklemmen. Det er næsten ikonisk - hvis man kan sige sådan om et billede af en træklemme.

Tina - omme i London sagde ...

Inger, som du nok har regnet ud er denne post skrevet faa minutter foer den store bilulykke, saa jeg var endnu senere oppe end foerst forventet!
Fru Green - det er ogsaa et af mine yndlingsbilleder. :)