24 januar 2008

Naturens orden

Foer vi rejste paa ferie tog jeg et billede af min avocadoplante. Den saa ud som om den havde lyst til livet, men jeg var noget nervoes for dens velfaerd i mit fravaer. Knaegten blev sat paa avocadopasningstjansen, som bestod i at lokke lidt vand i den lille bitte krukke kernen staar i.

Man kan ikke sige andet end knaegten udfoerte arbejdet til UG med baade kryds og slange, for kernen staar nu med fem store blade, som alle er saa blanke og flotte at man skulle tro han havde pudset dem!

Vi spekulerer stadig paa hvad der mon sker med krukken. Paa et tidspunkt maa roedderne blive for store til den og paa en eller anden maade begynde at bryde ud. Min elskede mener jeg skal smadre krukken, men jeg vil gerne se hvad naturen goer ved saadan en sag, saa jeg har vaebnet mig med taalmodighed ind til videre.

Det var jo egentlig meningen at kernen skulle sidde oven paa krukken, men den var lige slankhalset nok, saa kernen faldt i og udvidede sig saa saa meget at man kun kan vande den gennem hullet hvor planten stikker ud!
Det bliver spaendende at se om vi kommer over 5-bladsstadet. Fortsaettelse foelger...


Oh, og saa lige et lille P.S. - nu varer det ikke laenge!

2 kommentarer:

Flisbeth sagde ...

Ih man kommer jo helt i forårs humør når man ser dine billeder :) Det stopper så igen når man kigger ud ad vinduet og ser vejret i indre Kbh...det er der ikke meget forår over..selvom "de" påstår noget andet pga. diverse pollenvarsle!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, vinteren er noget kortere her end i DK. Vi kan selvfoelgelig ogsaa faa vintervejr i April, men hovedsageligt er vinteren mest i Januar.