25 januar 2008

Dagens lunch time vandring...

Gaarsdagens lunch time vandring var egentlig ikke nogen lunch time vandring overhovedet, det var hurtigloeb til et moede i the Gherkin, som nu er blevet vores faste moedested i det naeste aars tid for en kommittee jeg sidder i. Jeg elsker at komme i den bygning, for ikke bare er den smuk uden paa, den er ogsaa ret laekker inden i!


Jeg var lidt i sidste oejeblik, men naaede at faa et hurtigt billede af Willis bygningen fra en ny vinkel der viser bygningens flotte kurver lidt bedre.

Jeg kunne selvfoelgelig heller ikke modstaa et hurtigt billede af den, i dagens anledning, meget skinnende Gherkin, nu jeg var der igen. :)

For at komme ind i bygningen skal man vise ID, have ens tasker skannet og saa igennem en metaldetektor. Sikkerheden er hoej, men jeg kan nok forestille mig at det ville danne nogle fantastiske overskrifter hvis nogen slap ind med en bombe!

Denne sjove fyr staar ved elevatoren - naeste gang jeg kommer der ned skal jeg have et ordentligt billede af ham, hvis han stadig er der. Jeg kunne forestille mig han maaske er til laans.

Bygningen er meget interessant struktureret inden i saa vel som uden paa. Billedet er taget fra 19. etage og jeg tog det med vilje med krydset i billedet, saa man kan se hvordan det hele haenger sammen. Mange af etagerne er adskilt paa forskellige plan, saa nogle steder har folk udsigt fra en to-tre etager og ned til etagerne under dem. Jeg kunne ikke rigtig komme til at tage billeder af det, da der sad folk under os og arbejdede.

The NatWest Tower, eller Tower 42, eller hvad man nu oensker at kalde den staar i vejen for udsigten, men er jo en udsigt i sig selv. Vi kan se direkte tilbage til kontoret, som ligger over for bygningen med det sorte tag. Den bygning tilhoerer Deutsche Bank, som har mange flotte bygninger lige i det omraade. Faktisk mener jeg de bebor en den af den samme bygning som os ogsaa.
Til venstre i billedet kan man se St Paul's. Taenk sig at det var den hoejeste bygning i London indtil moderne tid. Nu ligner den en lille landsbykirke, naar man kigger paa den blandt alle de store flotte bygninger, men den er nu stadig temmelig stor af en kirke at vaere!

Naah, det lykkedes mig at vaere naervaerende i moedet - trods udsigten. Moedestedet er dog et ret stort traekplaster. Vi plejer at vaere en 20-25 folk til vores forum moeder, som holdes efter kommitteemoedet - denne gang var vi ca. 50. Jeg er aabenbart ikke den eneste der er fascineret af bygningen!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Din PA her, skal hun ikke med engang og tage notater? Jeg mener, jeg kan skrive så hurtigt at man godt, med lidt god vilje kan kalde det at stenografere, jeg kan også 'billedfere' ... ;-)