06 juli 2007

Aftenens lysekrone

I mandags var jeg inviteret til et kundeparty hos vores advokatfirma. Paa invitationen stod der "Summer Jazz Party - Champagne and Canapes on the Roof" og det loed da som en rigtig god ide.
Som altid gik jeg fra kontoret til deres bygning og pludselig begyndte det at OESregne. Det stod bare ned i laarfede straaler. Oh well, jeg gik ud fra de havde et alternativt lokale, hvor de kunne flytte aftenen til, saa jeg kaempede mig gennem regnen og naaede endelig frem.
Festen BLEV holdt paa taget, men i et telt. Vi blev eskorteret fra bygningen til teltet af en person med en MEGET stor paraply.
Inde i teltet var der pyntet vaeldig festligt op og baade mad og drikke var der i store maengder sammen med en masse glade mennesker; glade, hovedsageligt, fordi vi var inden for i ly!
Det blev tid for mig at drage mod Sarf London, saa jeg fandt vaerten og sagde farvel. BANG, loed der og saa sprang doerene op og hele teltet var lige ved at flyve vaek. Det var saa gulvet gav sig. Himlen aabnede sig og saa skal jeg ikke sige andet end vi fik ALT det regn vi er blevet lovet i ugevis! Joesses, hvor det stormede og regnede. Jeg blev hurtigt overtalt til at blive lidt endnu!
Billedet (undskyld den forringede billedkvalitet, er ikke lige sikker paa hvad der gik galt!) ovenfor er taget klokken 21.16, hvor det normalt stadig er ganske lyst. Det var ikke tilfaeldet den aften! Det var som en December aften, bortset fra der ikke var koldt!
Det jeg egentlig ville sige var at ballonnerne var det naermeste jeg kunne komme paa en lysekrone til samlingen.
God "sommer"...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

For hunnan, man kan da flyve af sådan et tag ...

Anonym sagde ...

Ja tænk hvis en tåbe havde prøvet at holde på teltet og så var blevet løftet op og ud over kanten! Nej altså - I var heldige at det ikke gik værre og at der trods alt var en god tid inden det brast.
Hvordan kom I i sikkerhed?

Tina - omme i London sagde ...

Teltet floej ikke vaek, men der var lige sus paa et oejeblik. Vi grinede en del over det, eftersom det var et advokatfirma der holdt festen... Det kunne have blevet en interessant affaere at rede ud, saadan rent legalt!