21 december 2014

I denne soede juletid

I de sidste par aar har vi ladet et kulturelt indslag indlede julen  og i aar var ingen undtagelse. Jeg har altid vaeret meget begejstret for Noeddeknaekkeren og har set den i fjernsynet et utal af gange.


I fredags havde vi vaeret heldige nok at skaffe billetter til Noeddeknaekkeren i the Coliseum, the English National Ballets hjemmeteater. Jeg havde glaedet mig urimeligt meget og jeg blev ikke skuffet. Teateret er et af de stoerre, men omkring 2,500 saeder og der var fyldt til det sidste armlaen, med folk i alle aldre.


Applausen ville ingen ende tage, da de fleste af den store trup dukkede op paa scenen for at takke af. Jeg vil gaette paa at der var omkring 50 dansere i det hele, men de ca. 10 boern, der var med foerst i stykket var for laengst taget hjem, da taeppet faldt.

Der var naturligvis komplet fotograferingsforbud og det overholdt vi lige til det sidste... :) Nu sniger julen sig ind i alle krogene og den andensidste julegave kom i hus i dag. Jeg skal lige have et par arbejdsdage eller tre overstaaet og saa er jeg den der er gaaet paa juleferie. I aar bliver det til to uger - jeg glaeder mig meget!

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Det må have været et skønt indslag med Nøddeknækkeren.
Om en enkelt arbejdsdag går jeg på ferie, og det er tiltrængt!

Lene sagde ...

Dejligt med sådan en aften og Nøddeknækkeren er med skøn musik og livsglæde :-)

Lea sagde ...

God Jul.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det var helt fantastisk! Rigtig god ferie og glaedelig jul til dig og dine.

Lene - netop :)

Lea - tak og i lige maade. :)

Gowings sagde ...

Rigtig god jul, Tina.

FUUR. sagde ...

Vi glæder os også.
Vi sees mus.

Tina - omme i London sagde ...

Gowings - tak skal du have.

Moar - det var bare saa dejligt endelig at vaere paa Fur igen. TAK for sidst. :)