09 april 2013

Dr Who paa pladsen

Der stod pludselig en meget hoej og temmelig gul kran paa Trafalgar Square i formiddags. Vi snakkede lidt om hvor vidt de havde taenkt sig at bygge en skyskraber, men det viste sig ret hurtigt at planerne var mindre permanente end en skyskraber.


Som jeg viste den anden dag, saa har jeg en af de bedste siddepladser paa kontoret, med en udsigt uden lige. En af mine kolleger er en kaempe Dr Who fan besoegte mig flittigt i dag. Hun kunne fortaelle at kranen var strammet an til at filme en episode af Dr Who serien


Da jeg skulle ud for at fouragere, smuttede jeg lige omkring the Square, da jeg kender rigtig mange der ville saette stor pris paa et billede af the Doctor. Bare et lille problem... jeg ser ikke serien og vidste faktisk ikke hvem jeg kiggede efter!


Den flyvende police box var koert vaek, saa jeg kiggede lidt paa den der stadig stod paa pladsen, for at se hvad jeg kunne finde. Jeg vidste at the Doctor gaar med et meget langt halstoerklaede, men fandt ikke rigtig nogen der passede den beskrivelse!


Jeg lod Dr Who vaere Dr Who og smuttede op og koebte noget foede. Paa tilbageturen kiggede jeg lige ind igen, for jeg ville nu gerne kunne fremvise et lille billede af the Doctor, jeg har nemlig en veninde, som er ved at skrive et project om emnet.


Denne gang var der gevinst, det har min kollega tjekket for mig. The Doctor er ham der giver honnoer (st?). Grunden? - det maa have noget at goere med alle de soldater jeg fangede laengere oppe.


Dr Who har kultstatus her i landet og folk glor maabende paa mig, naar jeg siger jeg aldrig har set serien, som fejrer guldbryllup i aar. Nu kan jeg med sandhed sige at jeg har set lidt af et ansnit, jeg ved dog ikke om det er noget resten af verden nogensinde faar at se. :)

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Du har øjnene med dig mus.
Fotoapperatet, er en god ting at have i lommen, så kan du altid dokumentere, dine udflugter.
Godt for alle vi læsere, du ingen madpakke har med.

mann1390 sagde ...

Hej Tina,

Serien er også populær her i USA. Så sent som forrige uge var det forsiden af Entertainment Weekly. Min nabo citerer den konstant. Jeg er lidt ligeglad med serien, men din udsigt! Den gad jeg godt.

Lailapet sagde ...

Tusind tak Tina! Jeg burde have fortalt dig at det er en hel del regenerationer siden The Doctor gik med halstørklæde :-D

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Jeg har set trailere i TV for Dr. Who serien..... måske skulle man kigge med - nu kender jeg jo ham personligt....ahmemm altså næsten og kun via din "udsigt" hi hi

AagePK sagde ...

Vi har åbenbart en del tilfælles, jeg ser heller ikke Dr Who. Men jeg ser heller ikke Forbrydelsen, Broen, og Borgen har jeg heller ikke fået tændt for en eneste gang.