06 marts 2011

Hold fast, der er mange masker

Jeg foeler som om jeg har strikket paa den samme cardigan i 100 aar, men der skal naturligvis ogsa en del masker til, naar den skal naa rundt om en fuldvoksen kone, som ogsaa er lidt lang i det. Jeg glaeder mig saadan til at gaa med den.


Bag og forstykker strikkes i et stykke, saa naar endelig jeg naar de sidste 10 cm laengere ned, saa mangler jeg bare aermerne, som jeg ogsaa strikker begge to paa een gang og saa er man jo pludselig faerdig. Jeg har allerede planer om den naeste der skal glide af pindene, men denne gang kommer det til at gaa nok saa tjept, for den er paa nogle tykkere pinde. Man kunne selvfoelgelig ogsaa bare gaa paa skrump, men det goer naeppe den helt store forskel i min vaegtklasse.


Jeg fik ellers en del cm. strikket i eftermiddags, for hele eftermiddagen foregik paa koekkenbaenken med strikke og snakketoej. Vores to soede piger var paa udflugt og slog liiige et slag ind om "de gamle" og drak te i spandevis, mens vi snakkede og grinede saa det var en fryd. Jeg var kun lidt skuffet over at Bebsen ikke var med, men det er nu ogsaa rart at snakke uden der er en Bebs der skal have opmaerksomhed. Jeg naaede ogsaa udendoers i mindste et minut, da jeg lige saa at lyset var til at snuppe et pilebillede. Blomsterne er saa koenne at de boer fotograferes, men for hulen som de maa fryse. GISP, hvor er her altsaa koldt i disse dage.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en smuk farve, din trøje har, jeg glæder mig til at se den færdig :D

Og ja gisp..det er koldt ..Sorø mandagmorgen -5,5 grader.

Ellen sagde ...

Hvilken herlig forårsfarve - får vi værket at se, når det er færdigt?

Jeg har ikke fulgt helt trofast med, tror jeg... vil I flytte, men blive i London, eller vil I væk fra storbyen nu?
Jeg elsker også at finde gode ting til ingen penge - så er der flere penge til at bruge til noget andet, siger jeg, men sådan er det ikke, siger John ;-)

Synd, at I også har fået det koldt igen - vi vil gerne have rigtigt forår nu, tak...

Jeg kan godt lide jeres 'Bling Man' - han har god humor :-D

Tina - omme i London sagde ...

Anne - ja, selvfoelgelig, men det kan godt vaere du skal vaebn dig med taalmod!

Ellen - det kan du tro. :)
Jeg mener helt bestemt ogsaa jeg maa have en masse penge at bruge, nu jeg har sparet saa mange! :)
Blingmanden har rigtig god humor!