14 marts 2011

Det var en kold og stormfuld aften

Taagen proever paa at sluge vores fine nye taarn. Foraaret proever virkelig haardt paa at sende vinteren paa retraete. Taage og let nattefrost om aftenen/natten og solskin og regn i loebet af dagen. Jep - det er marts som vi kender den!

6 kommentarer:

Ellen sagde ...

Min UK-forbindelse siger også, at det er koldt og vådt ovre hos jer.
Nå... det får vel en ende, og foråret indtræder for alvor.
Bebsen ser meget koncentreret ud på billedet, men om hun lærer at gå, inden hun kommer i skole? Det ved jeg nu snart ikke - jeg synes I starter skole helt vildt tidligt omme hos jer. De små poder mangler et års legetid, synes jeg. Men det bliver der nok ikke lavet om på ;-)
Men når jeg hører, hvor mange, der ikke bliver rykket videre op efter det første års skolegang, kunne det måske give et fingerpeg om, at det er for tidligt?

KirstenK sagde ...

Ja, det er marts som vi bedst kender den...april er lige så lunefuld....men så bliver det også sommer!

Kom så igang sagde ...

Det vejr vi har nu er meget lunefuld,i går var vejret tåget og gråt,i dag har der ikke været en sky på himmelen og solen har skinnet hele dagen.

Grith sagde ...

Argh - kan du ikke lige sørge for rigtig godt vejr fra den 24??? Der kommer jeg og min farmor til London - helst ingen regn tak.

Håber virkelig at foråret skynder sig lidt.

Donald sagde ...

Ja det er jo ikke altid at der er lune dage i Marts - vi kan stadig nå at få en storm med vindstyrke 10.

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - Bebsen faar det hoejst sandsynligvis laert inden vi ser hende igen. Mht skolegangen, saa har jeg vidst vaennet mig til det. Jeg ville selv have ELSKET at komme i skole saa tidligt. 6 aar var LAAAANG tid at vente for en saa ivrig som mig!

Kirsten - ja, det goer det - hvert aar!

Conny - mon ikke det bliver bedre i April? :)

Grith - jeg skal se hvad jeg kan goere! ;)

Donald - ja og SNE!