02 september 2010

Luksustur

Jeg havde et moede "ude af huset" der sluttede klokken 17.30, ret taet paa stationen... Der skal ikke mange undskyldninger til for at jeg snupper den paene rute hjem og perfekt Septembervejr og tidligt hjem var lige den undskyldning jeg manglede...
Jeg gik hjem via kolonihaverne, som jeg holder saa meget af. Jeg har altid droemt om selv at faa saadan en lille have passet, men vi har vidst rigeligt at se til uden det og jeg kan sagtens nyde andres indsats uden at skulle smage. :)
Som jeg vidst tidligere har naevnt, saa har vi et lille skraldeproblem paa stien og jeg maa indroemme jeg synes liiige de har taget dumpingen til et lidt ekstremt punkt. Jeg troede et oejeblik jeg skulle begive mig ud i bjergbestigningskunsten inden jeg naaede hjem!

Der var dog en lille sti, hvor man godt kunne komme forbi, uden at blive revet i tusinde stykker af brombaerrankerne, men for hulen, hvor kan saadan noget da goere mig olm! Dog ikke mere end jeg stadig noed turen...

Jeg snuppede alle de modne brombaer og var hjemme paa ingen tid til min elskedes store overraskelse; - naesten en time tidligere end normalt. :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da utroligt, hvad folk kan få sig selv til at smide. Det er ellers et fint sted. Vi har også kolonohaver lige ved siden af, og jeg holder meget af at gå tur der.

Donald sagde ...

Du behøver da ikke at have en koloni selv, kan du ikke bare banke på og sige at du gerne vil komme med en kande kaffe? Eller hvad man nu kunne tænke sig at indtage? Der må være mange rare mennesker, som går ude en sommerdag og har lyst til at snakke.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det er simpelthen saa irriterende, men mon ikke vi faar noget gjort ved det.

Donald - gad vide om de har lyst til at lade mig gaa paa frugt og groent rov... :)