08 september 2010

En spoejs ide

Min kollega og jeg havde en lille lunch time aftale i dag og min salighed om ikke ogsaa det lykkedes at komme afsted! Vejret var ikke noget at raabe hurra for, saa vi tog den nemme loesning og gik paa The Anthologist, som ikke ligger saa langt vaek.
Restauranten er simpelthen rigtig cool og saa serverer de noget fantastisk godt mad til en meget overskuelig pris.

Regningen blev serveret i en tilfaeldig bog, som var en eller anden kristen bog. Gaet lige hvilken side regningen endte paa? Kapitlet: "The Judgment" (Dommen)! LOL - tjeneren blev helt befippet, da jeg forhoerte mig om hvorfor jeg havde faaet lige praecis den side. Han bedyrede paa det kraftigste at det var helt tilfaeldigt og jeg synes bare det var sjovt og vil til enhver tid anbefale et maaltid, uanset hvilken bog regningen bliver serveret i!

8 kommentarer:

Eva sagde ...

En rigtig sød ide med bogen:)
Maden og interiøret ser nu også lækkert ud. Det må være skønt med disse lunch-muligheder. Det er noget andet end at sluge sin leverpostejmad, mens eleverne spiser.

KirstenK sagde ...

Sjovt det der med at regningen kommer i en bog...og selvfølgelig var det helt tilfældigt hvilket kapitel den lå i...(lol)

Jens sagde ...

Sjov ide med bogen. Og endnu sjovere, at du spørger tjeneren om hvorfor du fik "the judgement". Jeg ville gerne have set ham i ansigtet, hehe......

Næste gang tjekker han med garanti hvor han ligger regningen! ;-)

Manna sagde ...

Hi-hi, det var da en helt ny måde at få serveret sin regning på. Jeg ville nok have grinet så tårerne trillede. Ja, så er det lige, at man tænker " hvor mange bøger har de mon at vælge imellem til regningen " ?
Der ser rigtig hyggeligt ud på spisestedet.
En god aften til dig

Donald sagde ...

Supersjov anbefaling - måske skal du bare sige til ham at du som dommer giver lutter topkarakterer?

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Eva - maden er fantastisk!

Kirsten - :)

Jens - ja, han blev noget befippet!

Manna - han sagde der var et arsenal af boeger, nogen af dem ret sjove. Jeg synes saa absolut denne maa vaere den sjoveste!

Donald - :)

Karen sagde ...

Hej Tina - jeg er hidtil anonym læser men har nu noteret mig The Anthologist til et forestående London-besøg - vi er seks veninder som skal afsted sammen i 4 dage - lige om lidt. Derfor tænkte jeg om du har andre restaurant anbefalinger - vi vil nødig bruge tid på at lede efter mad for derefter at havne i noget der måske er dyrt og ikke så godt - derfor denne forespørgsel. Det skal ikke være vanvittig dyrt - men gerne sjovt eller specielt eller bare fuldstænding storby- eller undergrundsagtigt - det kunne også bare være rigtig godt til prisen. Vi skal bo på Cromwell Road i Kensington - men transportmulighederne er vel så rige, at vi kan spise overalt ;o)Tak på forhånd hvis du har mulighed for at hjælpe ;o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Karen - velkommen til i kommentarfeltet. :)
Proev foerst og fremmest og soeg paa "restaurant" i soegefeltet og send mig saa evt en email paa ommeilondon@gmail.com og giv mig en ide om hvilken nationalitets mad I gerne vil spise, saa skal jeg glaedeligt henvise til nogle passende. :)