15 september 2010

Hvad har de da gjort?Jeg kan altsaa more mig kosteligt over disse skilte og den meget intense unge mand, der altid staar med en megafon og gentager beskeden paa skiltene. "Captajn D Shepherd, slaaet ihjel af frimurere". Jeg kan ikke finde nogen god forklaring paa hvem han er eller hvem ofrene er, eller hvorfor han tror de er blevet slaaet ihjel af frimurerne. Naeste gang maa jeg luske et billede i boxen af ham. :)

2 kommentarer:

AagePK sagde ...

Daniel Shepherd var kaptajn i The Royal Logistic Corps, i 11 Explosives Disposal Regiment. Han blev dræbt i Helmand, Afghanistan, den 20. Juli 2009, da han var ved at demontere en vejsidebombe. Ifølge Ministry of Defense's hjemmeside.
USA havde en general Shepherd, der var Freemason, frimurer, men ellers er det ikke lykkedes mig at finde nogen forbindelse.
Måske mener demonstranterne bare, at frimurerne har sluttet sig sammen for dels at styre verden, og i første omgang tjene penge på hvad som helst, herunder våbensalg. Det troede Hitler f.eks. også, især jødiske frimurere. Men der er mange, der har den opfattelse, bl.a. fordi der har været hemmelige loger involveret i lyssky forretninger: for en del år siden blev en italiensk bankdirektør, der var medlem af en hemmelig loge, fundet hængt under en bro i London, jeg mener det var under Blackfriars.
For øvrigt, Bruun-Rasmussen har et pragtfuldt koloreret tryk med London på næste auktion her sidst på måneden. Det ville jeg da hellere have end et elektronisk ur; men det er i panorama og fylder nok liiiige rigeligt.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg ved godt der er alskens teorier om hvad frimurerne er ansvarlige for, men ligefrem at anklage dem for mord!

God fornoejelse med auktionen... :)