29 april 2010

Variation fryder

Den "nye" London Overground aabnedes den anden dag og jeg har bare slet ikke haft tid til at faa den proevet af i denne uge. Til aften tog jeg revanche og begav mig mod Shoreditch High Street station.

Omraadet omkring the City of London bliver mere og mere moderne og laekkert dag for dag og jeg kunne ikke helt lade vaere med at grine for mig selv, da jeg kom forbi denne flotte flise, som viser at man nu gaar ind i Hoxton omraadet - og den lille graffiti...

Jeg var ikke helt sikker paa hvad ville vaere den nemmeste rute til stationen, men jeg var faktisk ogsaa ret ligeglad, da jeg elsker at gaa paa opdagelse i de smaa gader og straeder i omraadet. Pubben her paa hjoernet er vidst en af dem man bliver noedt til at finde en undskyldning til at besoege en dag. :)
Jeg elsker naar folk kan finde ud af at lave en doedssyg indgangsportal til noet lidt anderledes og hele omraadet nord og oest for the City er fyldt med den slags smaa skoenheder. Gad vide om jeg kunne overbevise min elskede om at flytte saadan et sted hen? A twiwle!

Rundt om hjoernet fra pubben fandt jeg et lidt anderledes motionscenter, nemlig en bokseklub. Hvis man nogensinde har set filmen "Fight Club" kender man regel nummer et i saadan et sted: "There is no fight club"! Ikke desto mindre har klubben nu 10-aars jubilaeum, saa lidt maa den jo eksistere.

Railex har forstaaet at goere en ellers kedelig bygning lidt federe, ved at faa malet en masse graffiti paa muren og nogle steder lidt op paa vinduerne. Jeg synes det ser fedt ud, men det kan da godt vaere det ville faa naboerne til at rynke lidt paa naesen, hvis vi fik vores hus malet saadan. :)

Den nye stationsbygning faar vidst flere indgange paa et tidspunkt, men jeg maa indroemme jeg maatte foele mig lidt frem, for at finde ind lige i dag. Der er stadig blokeret mange steder, men der er ingen tvivl om at det bliver fedt - rigtig fedt!


Stationen var ingen skuffelse, tvaert imod er den faktisk ret flot. Der var ikke saa mange passagerer, men hele linien er heller ikke aaben endnu, saa det er ikke af praktiske aarsager jeg rejste den vej, men bare for oplevelsens skyld. Det bliver en rigtig nyttig linie for us i Sarf London, naar den bliver faerdig. Efter sigende skulle "vores" del af linien aabne inden for de naeste fire uger. Vi glaeder os!

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Er det den der engang hed "East London Line" som gik gennem New Cross Gate osv?

Tina - omme i London sagde ...

Det er nemlig lige det det er og saa bliver den forlaenget nord for Dalston til ehmmm??? et eller andet sted, som jeg vidst ikke tager hen og i syd til Croydon etc. Det er saa fedt!

Donald sagde ...

Det du siger er at Railex selv har fået malet graffitien? Det forekommer også herhjemme. Jeg synes det ser pænt ud, i modsætning til den graffiti, som er på muren med den sjove "Kilroy" pap.

Donald sagde ...

Det du siger er at Railex selv har fået malet graffitien? Det forekommer også herhjemme. Jeg synes det ser pænt ud, i modsætning til den graffiti, som er på muren med den sjove "Kilroy" pap.

Donald sagde ...

Nå, nu kom jeg på to gange. Det må være fordi musen ryster :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - jeg ved det ikke, men det tror jeg. Det ser saa organiseret ud, men er ret flot.