29 april 2010

Toesebesoeg

Da jeg kom hjem til aften havde min elskede toesebesoeg. To smukke doetre og en lille bitte bebs, kunne jeg konstatere og det var ingen ringe overraskelse, paa en helt almindelig torsdag aften.
Det stakkels barn faar ingen hvile, naar jeg er i naerheden - jeg skal jo liiige foelge med i hvad hun har faaet laert siden sidst. Denne gang kunne jeg konstatere at hun har laert at faa rumpen i vejret, naar hun ligger paa maven. Hun grynter og mosler, saa det er en fryd, men det varer vidst lidt inden hun kravler. :)
I bebsens verden findes der ingen som GRANDAD. Der er ingen der kan faa hende til at kigge lige saa beundringsfuldt, men de store brune oejne og hendes lille bitte og nuttede naese lige i vejret. Grandad elsker det og bliver helt bloed i knaeene. Jeg tror godt hun kan lide hans stemme.
Bebsen var blevet vaccineret igen i dag, men synes ikke at have lidt nogen noed. Tvaert imod mente hendes mummy at de maatte havde givet hende et eller andet pepmiddel, da hun var saa livlig og positiv efter indsproejtningen. Jeg er glad for hun faar vaccinationerne. Det er saa "moderne" ikke at tage imod dem, men de unge mennesker er enige om at hvis de selv kunne taale dem, saa kan bebsen ogsaa!

12 kommentarer:

Irene sagde ...

SMELT!

Tina - omme i London sagde ...

Jep! :)

FUUR. sagde ...

For søren, hvor hun da bare bliver sødere og sødere.
Men hun har "MEGET" at lære endnu.
Er ikke i tvivl om, at både bedstefar og bedstemor,
er leveret.
Sådant går det med os.

et cetera sagde ...

Hun er da også fuldstændigt henrivende! De øjne, altså ... :-)
- og størst af alt er det nu at følge sådan et lillebitte menneske indtage verden - bid for bid.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - ja vi er ALLE fuldstaendig leverede. Den lille skiderik har os i sin hule haand, til trods for dens ringe stoerrelse!

et cetera - tak tak. Det er helt fremmed for mig at hun har brune oejne, hver gang jeg kigger paa hende forventer jeg de er blaa. Jeg kan kigge ind i de store, smukke oejne i timevis uden at blive traet af det. I aftes snakkede vi om gad vide om hun havde haft en god, jaenvt almindelig eller en daarlig dag? Det er ikke til at forstaa hvad der foregaar bag de oejne. :)

aagePK sagde ...

Hvad er forskellen på ringridning og Bebsen?
Ringridning er en gammel ridderskik, ifølge Tina er Bebsen en skiderik!
Normalt siger man jo, at man aldrig er i tvivl om, hvem moderen er; i dette tilfælde er jeg dog også helt sikker på, hvem bedstefaderen er, hun har da hans øjne, right?

Donald sagde ...

Jeg synes jeg har hørt at de tilfælde af overreaktion på vaccinationer med alvorlige følger, som har forekommet, ved nærmere eftersyn viste sig at være tvivlsomme - men det er en halv vind, formentlig noget, jeg har hørt i en ikke-autentikeret radioudsendelse. Men anyway, jeg synes det lyder plausibelt at der har været en masse andre ting i vejen.

Hvor er det sjovt at se en lille pige prøve at få ben og arme til at fungere, se hvordan der arbejdes!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - hun er en lille skiderik og slaegter hun moderen paa, saa er der faktisk ogsaa chancer for ringridning. :) Mht oejnene, saa er de stadig saa moerke at det er svaert at se hvem hun faar farven fra, men faconen er helt sikkert faderens. :)

Doanld - jeg tror da der er nogen der reagerer paa vaccinationerne, men det er de faerreste der har en reaktion saa staerk at det er et problem. Bebsen har lige fundet sine haender, det er forunderligt!

Ella sagde ...

Jamen hun er da det smukkeste barn - trutmund og smelteøjne - hun skal vist skærmes godt om føje år ;-)

Tina - omme i London sagde ...

He he - ja, jeg ved jo du ved hvad du snakker om. Hvor er vi bare heldige, vi to!

AagePK sagde ...

Det er sgu' da drengene, der skal skærmes, inden de smelter ved kig ind i de øjne!

Tina - omme i London sagde ...

:)