19 april 2010

Operation paaskeglad

For vidst nok tredje eller maaske fjerde aar i traek har jeg deltaget i Operation Paaskeglad og endnu engang har jeg vaeret en af de heldige deltagere, der modtog noget helt specielt.

Jeg havde egentlig forestillet mig at jeg skulle vente til Maj, eller saadan noget paa at modtage en pakke, som jeg vidste var afsendt i ordentlig tid, men var ramlet foerst i paaskeposten og siden i askepo(s)ten, men da jeg kom hjem til aften laa der en pakke i det fedeste paaskepapir nogensinde. Jeg kunne dyrke saadan en rulle til at beklaede hylder med eller saadan noget, det var saa laekkert!
I pakken laa der hvad jeg gaar ud fra er to hjemmelavede paasketing, som nu ogsaa er soede resten af aaret og formodentlig er lavet af Jytte Isberg, som var min paaskehare i aar. Et styks kanin, i det soedeste saet sommertoej med fine smaa broderier og hjerteknapper paa toejet og en lille haeklet kylling.

Kyllingen er haeklet rigtig fint og saa har den de sjoveste smaa kyllingefoedder taenkeligt. Tre fede taer paa hver fod. :) Et naeb i filt og et par sorte oejne, lavet i garn sidder paa det nuttede lille hovede. Det er noget rigtigt pillearbejde at lave noget saa smaat og faa det til at se ordentligt ud, men jeg skal ikke love andet end det er lykkedes!


Kaninen ses her helt taet paa, komplet med lyseroed naese og rouge paa kinderne. Jeg synes det er saa svaert at faa det rigtige ansigtsudtryk paa en syet eller strikket/haeklet figur, men det er gaaet rigtig godt her. Jeg har paa fornemmelsen af at bebsen kunne finde paa at stjaele kaninen fra mig, naar jeg stiller den frem til paaske til naeste aar, men jeg skal med glaede dele!
Tak Jytte, for den fine gave. Den bragte lykke.

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvor er det fine ting! De var da værd at vente på.

Jytte sagde ...

Hej Tina !
Jeg er simpelthen så glad for at pakken nåede frem til dig, jeg havde opgivet det efterhånden.
Jeg sendte den ca. en ugen inden påskeferien og på posthuset sagde den at det ville tage 3 til 4 dage om at nå frem så jeg tænkte at hvis jeg var heldig ville den nå frem inden påske .... det blev så påsken 2011 :)
Mange hilsner Jytte

Tina - omme i London sagde ...

Eva - helt sikkert. :)

Jytte - jeg kender efterhaanden postvaesenets uvilje til at samarbejde over landegraenser, saa det overraskede mig ikke overhovedet! Det SKULLE tage 3-4 dage, men af en eller anden aarsag skal postvaesenet ikke leve op til nogen regler omkring hvad de lover og hvad de leverer! Anyhow, pakken kom og jeg er rigtig glad for den. Hvor er du dygtig!

AagePK sagde ...

Siden man har privatiseret, skal de jo kæmpe for profit, og så har man jo ikke også tid til at passe arbejdet med at bringe post ud, eller samarbejde med naboen.
Hver larve sit kålblad, og til helvede med resten.