08 august 2008

Space invaders - 2

Det er ikke laenge siden marsmaendene besoegte fortovet uden for vores kontor - og i morges var det helt galt nede ved den hollandske kirke i Austin Friars. Jeg tror virkelig de har store planer og er begyndt at planlaegge bybilledet!


Nogle af deres bogstaver ligner vores, men jeg synes nu ikke jeg kan finde hverken hoved eller hale i hvad de skriver. Jeg holder oeje med dem!

I middags havde jeg et lille aerinde i Petticoat Lane, hvor jeg skulle have koebt en gave, som skal med posten i morgen. :)


Paa vejen tilbage gennem Bishopsgate fik jeg oeje paa denne lille mosaik. Jeg kunne slet ikke staa for den og snuppede hurtigt et billede til samlingen. Da jeg oploadede den paa Flickr fik jeg lynhurtigt beskeder fra forskellige folk som genkendte den som en "Space Invader" og henviste mig til diverse stoettegrupper etc. Jeg har aldrig hoert om den foer og tog hovedsageligt billedet for min fornoejelses skyld og for at lade den vaere mit 888 billede paa Flickr. CCTV er nemlig Kinas store internationale tv-station, saa jeg synes den var meget passende.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Tina. Tusind tak - det er bare lige i øjet glæder mig til at se katedralen i Salisbury og til at komme på distelleri og ikke mindst til morse turen! Der var mange gode ideer og vi forfølger garanteret en del af dem. mange tusind tak - IOU!

Anonym sagde ...

En fed mosaik. Space invaders, der overvåger os. God spas

Tina - omme i London sagde ...

Fedt Hanne - og det var altsaa mig der skyldte dig en tjeneste. :)
Frank - velkommen hid. Mosaikken er aabenbart en af artist, som saetter lidt mosaikgraffiti-kuloer paa byen. :)