01 august 2008

Aftenens lysekrone

Vi aad og vi drak, ih du milde og firmafesten var virkelig en succes.

Revolution ligger lige over for the Lloyd's building in Leadenhall Street i den gamle Midland Bank building. Baren er lidt usaedvanlig i det der er masser af siddepladser og folk typisk reserverer et bord, saa det har et sted at holde til. Stedet er spaekket med unge financiers, som tjener alt for mange penge og gerne vil "ses" ude i byen, men alligevel er det faktisk et charmerende sted. Ok, saa jeg foelte mig ca. 100 aar gammel (gennemsnitsalderen er IKKe hoej saadan et sted!), men jeg morede mig nu kosteligt alligevel.

Vi havde som naevnt lejet "the Vault", som er den gamle bank box - med Chubb doer og det hele. Vaeggene er omkring 60-70cm brede og alle de gamle bankbokse og gitre sidder stadig hvor de var, da de stadig var i funktion. De smaa nummererede bankbokse var brugt til at have glas i og i en afdeling, som var lukket af med et gitter var der vinkaelder!

Inde i det allerhelligste haenger denne KAEMPE lysekrone. Lyset var ikke ideelt til fotografering, men det har nu aldrig stoppet mig, saa jeg knipsede lystigt. En af mine kolleger havde et ordentligt kamera med, saa det er aldrig til at vide om der kommer billeder af bankboksene. :)
Baren er en vodkabar og de havde godt nok mange slags! Det lykkedes mig at smutte hjem i rimelig paen tid. Min elskede havde lovet at hente mig, for i dag var jo atter en arbejdsdag og jeg ville gerne vaere rimelig frisk, da jeg har en del paa programmet i dag. Heldigvis er det fredag og inden vi faar os set om er dagen gaaet og jeg kan gaa hjem og faa hvilet ud. :)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ser godt nok meget flot ud :-)

Tina - omme i London sagde ...

Det var det altsaa ogsaa. - og velkommen til, jeg tror det er foerste gang jeg har set dig i kommentarfeltet. :)

Nille sagde ...

Selv om vi er sådan lidt nogle danefæ, så er det da sjovt at komme ud - om ikke andet for at grine af de unge, som ikke kender til livet ;-)

Stedet ser fantastisk ud!!! Flot aften af firmaet må man sige!

Tina - omme i London sagde ...

He he Nille - danefae er egentlig en god beskrivelse. Velkommen hid!