11 maj 2008

Havecenter fotosafari...

Vi smuttede en tur i havecenteret i dag, for at kigge paa nogle potter til haven. Vi koerte ikke til den saedvanlige, men snuppede en vi havde set en dag paa en koeretur.


Vi var taget afsted for at se om vi kunne finde nogle potter til at flytte vore krydderurter i, da vi skal have lavet en ny terasse, hvilket betyder der bliver sloejfet et bed eller to.

Potter havde de masser af, men som altid var jeg langt mere interesseret i blomsterne end noget som helst andet. Joesses, hvor var der mange og hvor var de bare flotte. Jeg fik en stor lilla clematis med hjem, til naesten ingen penge. Det er ikke sidste gang vi tager i det havecenter!


Vejret var saa helt fantastisk hele dagen. Vi snakkede om at koere til stranden, men vi havde en del vi skulle have ordnet og blev enige om at vaere fornuftige i stedet for bare at blaese det hele et stykke...

Da vi kom hjem summede haven af liv. Bierne var helt overstadige og gik virkelig til den i vores "Californian lilac".

Sommerfuglelavendelen har sat en del blomster i aar, sidste aar var det saa som saa med det! Den staar stadig i den samme krukke jeg fik den i for snart 10 aar siden og jeg ville oenske jeg kunne finde en hel masse flere krukker af den slags, for den er saa paen.

Mens bierne havde travlt satte vi riskogeren over og satte os i haven med et glas vin og en haandfuld saltstaenger. Mens maden ordnede sig selv satte vi os til at ordne verdenssituationen. Vi blev ikke helt faerdige, men vi fik begyndt. Vi skal nok faa styr paa det hele. :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ah, så dejlige billeder - igen, Tina! Bare man kunne overvintre sommerfuglelavendler her i DK også - de er så smukke ...

Anonym sagde ...

De der bedler af lavendel og bien ved syren er eddermugme syrede! Fedt!

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak - og ja, Irene, og de er vaskeaegte dogme!