23 maj 2008

Dagens foedselar

I aftes da jeg kyssede "boernene" godnat foretog vi det saedvanlige ritual. "Goodnight 21 years old", sagde jeg til yngste skud paa stammen, som ville vaagne op 22 aar gammel. Det er helt utroligt at taenke paa at vi har tre FULDVOKSNE boern. Jeg synes ikke det er fem minutter siden jeg foerst arvede dem.

Jeg har altid elsket smaa traditioner og til trods for Lloyd mener "boernene" er lige gamle nok til den slags pjat bliver jeg ved saa laenge de gider! Gaverne ligger paa bordet om morgenen med kort og hilsner fra naer og fjern. Jeg ved de unge mennesker elsker at jeg stadig goer det, saa det goer jeg!
Bedstemor ringede fra Danmark og lykoenskede og Louise blev saa roert saa roert, isaer da hun fik besked om at hilse og Bedstemor slet ikke bad snakke med mig! Hvilken fraekhed, siger jeg bare. Det maa jeg lige have et ord med min kaere moder om, for hun kan sgi da ikke ringe uden at snakke med mig, uanset hvor meget foedselaren saetter pris paa det!

Traditionen tro blev vi invaderet til aftenskaffetid af onkel og tante. Igen paastod Lloyd at "hun da er for gammel til foedselsdagskage", men helt aerligt, kan man blive det? Da jeg fortalte Louise det kiggede hun forfaerdet paa ham og rystede paa hovedet. Nu er hun gaaet i seng, den "lille" og jeg sidder her og taenker paa den soede lille seksaarige der gik i seng og vaagnede op og var syv aar gammel. Joesses, hvor tiden flyver!

De unge mennesker har yngleforbud indtil jeg fylder fyrre, men inden jeg faar mig set om kan jeg ikke bruge den undskyldning laengere og de begynder da at have en alder, hvor det ikke er helt umuligt at forestille sig. STOENNI, nu maa jeg vidst hellere gaa i seng og slukke for fantasien for i dag!

8 kommentarer:

Anita sagde ...

Rigtig hjerteligt Tillykke med den lille-store fødselar ;-)

Sister Bonde sagde ...

Stort tillykke til Louise og jer. Hvor er det dejligt, at du holder fast, for så fører ungerne det videre og det er VIGTIGT med skønne traditioner. Knus herfra

fiskerfernandez sagde ...

Tillykke! Foedselsdagstraditioner kan man aldrig faa for mange af. Jeg elsker dem! Din datter tager jo ogsaa ved laere til naar det engang bliver hende, som skal holde foedselsdag for sine unger :-)

Lizelotte sagde ...

Det er SÅ mærkeligt med de der store unger! Min største bliver 21 næste gang - lige om et par uger - og det er jeg ALT for ung til!

Til gengæld har jeg jo så arvet en bonusdatter som er 26, og som har en kæreste som fylder 30 i år - kun 12 år yngre end "bonussvigermor"... :-D

OG nej - selvfølgelig bliver man aldrig for gammel til fødselsdagskage! Jeg er sikker på du er en rigtig sød mor for de store unger... selvom du ikke har lavet dem helt selv...

Shabby - Marianne sagde ...

Et stort tillykke og gaver, fødselsdag og traditioner bliver man aldrig for gammel til :-)

Madame sagde ...

Hvor er det hyggeligt, at du stadig gør meget ud af de unge menneskers fødselsdag - man bliver bestemt aldrig for gammel til at nyyyyde det. Tillykke med Louise :-)

Irene sagde ...

Kisses and hugs to Lou-lou!

Og Tinamor er helt og aldeles hjertemor med hjertet, i hjertet, af hjertet!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tusinde tak for alle de soede lykoenskninger - og for I holder med mig i det med traditionerne. Den dag der bliver en generation mere skal jeg arbejde haardt paa at de ogsaa faar nogle traditioner med i opvaeksten. Alt andet ville vaere en stor fejl i mine oejne!