26 maj 2008

Et gammelt billede

Jeg skulle lige lede efter et billede og saa fandt jeg dette, som min kaere bedstemor engang har givet til mig. Det er bedstemor i midten af billedet, med det blaa toej og det flotte hvide haar med perler i. Det ses ikke paa billedet, men hun havde altid saadan et fint haarnet med perler i og det var jeg meget betaget af som barn.

Bag paa billedet staar der, i en sirlig haandskrift: "Til Anna og Kristian med Tak for Gaestfriheden og behagelig Samvaer. Hilsen til hele jeres Familie. Tak igen for 1972. Beck."

Farbror Beck emigrerede til Queensland i Australien for guderne maa vide hvor mange aar siden og var i 1972 hjemme paa ferie for foerste gang i umindelige tider. Jeg var saa forelsket i Farbror Beck, for han kunne smide med lasso! Han ville have mig med hjem, men det maatte jeg ikke for min mor, saa jeg var doedeligt fornaermet; jeg var da hele 4 aar, saa mon ikke nok jeg kunne rejse et smut til Australien? Farbror Beck er for laengst doed (ville vidst have vaeret i Gunners rekordbog, hvis ikke!) og jeg har stadig aldrig vaeret i Australien, men jeg kommer det en dag, for jeg vil se hvor Farbror Beck boede og ville have mig med til. Der er stadig meget af familien derude og jeg ville elske at moede dem paa hjemmebane.

6 kommentarer:

Anita sagde ...

Guud ja, det er da rigtigt! Nu husker jeg tydeligt de fineste perlehårnet, min bedstemor altid bar, når det skulle være ekstra pænt ved kaffebordet. Jeg var også dybt betaget af dem og havde lyst til hele tiden at røre :-D

Tak fordi du lige gav mig en god reminder :-)

Kom så igang sagde ...

Dette billet minder mig om en stunden tid, noget lignede så der ud i midt barndomshjem

Lizelotte sagde ...

Skønt billede, dejlig historie...

Når jeg bliver gammel vil jeg ha' terylene bukser og hårnet på!!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

He he - jeg vidste jeg ikke kunne vaere den eneste haarnetsbeundrer!

Solvejg sagde ...

Endnu en hårnetsbeundrer her -) Husker så tydeligt min mormor med det smukkeste sorte hår med grå stænk og så perlehårnet. Det havde jeg også helt glemt, så også tak herfra for et godt minde, der blev gravet frem igen.

Mht Australien, så und dig selv den tur. Vi gjorde turen for nogle år siden. Lejede bil i Sydney og kørte via Blue Mountains og Hunter Valley op mod Brisbane. Helt fantastisk tur, skøn natur, fantastiske mennesker og slet ikke så dyrt som vi var blevet fortalt. Ville SÅ gerne afsted igen :-)

Irene sagde ...

Suk! Hun var bare så smuk, den lille søde Bedste!