21 maj 2008

Undskyld her roder!

Som allerede tidligere naevnt har jeg lidt mak med computeren, hovedsageligt fordi den er rodet. Og hvis skyld er saa det, taenker du og det maa helt klart vaere min mands, for han bruger aldrig computeren, men har bare ikke liiige faaet ryddet op efter mig!

Gadebilledet i London har aendret sig meget i de sidste tyve aar og isaer i de sidste 5-6 stykker. Sidste aar fik vi rygestop paa offentlige steder og alle mulige firmaer tjener tykt paa det, for pludselig skal folk have "ikke ryger" klistermaerker over det hele og udendoersaskebaegere. Min svoger fortalte mig at en skallet "no smoking" klistermaerke, som han skal have i sin arbejdsvogn kostede ham omkring £10!
Jeg saa dette udendoersaskebaeger i dag og taenkte automatisk paa den dersens kuglegrill som alle danskere skulle eje for nogle aar siden. Den er da lidt smart at se paa, nu den skal vaere der.


Billedet blev ikke saa godt, men floden "rodede" ogsaa en lille smule, for der er besoeg af en stor luksusliner i havnebassinet. Den ligger der hvor Dana Anglia laa i sin tid, da den blev doebt. Lineren hedder Silver Wind og er faktisk et paent skib. Jeg elsker naar der er besoeg i havnen; det minder mig om alle de spaendende skibe der kom til Fur, da jeg var barn. Tit fik vi lov at komme med ombord og det var bare doedspaendende!

Paa London Bridge blaeste det noget og nogle af alle de gratis aviser var blevet fanget af vinden og blaeste om benene paa os.

Den sti jeg gaar paa gennem industriomraadet kalder jeg generelt "Dogshit Alley", pga folk partout skal lufte deres elendige krae der. Jeg tror vi skal have flyttet denne plakat der ned, saa folk fatter at de skal goere rent efter deres hund!

Naesten hjemme og der rodede stadig. Guderne maa vide hvad der bliver gravet efter, men jeg tror snart de naar til Kina, for hullet er godt nok dybt!

Anyhow, jeg noejes med at bekymre mig over mit eget rod for nu og haaber det lykkes mig at sende denne post.

5 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Smart med udendørs askebærer, men jeg tænker; bliver det nu også brugt eller smider "de" asken og smøgerne på jorden? Jeg hader ganske simpelhen hundens efterladenskaber og kan ikke forstå mennesket i den sammenhæng...

Solvejg sagde ...

Ja, det er godt nok et fint askebæger - ser også helt nyt ud, gad vide hvor længe det får lov til at se så nyt ud :-)

Surfer lidt rundt på din blog næsten dagligt bare sådan for at komme endnu mere i humør til London-turen, kan næsten ikke vente, nu er der kun 2 uger og 2 dage til.

Du tilbød tidligere at gi' mig navnene på dine yndlingshoteller, og det vil jeg da gerne ha'. Vi sætter os nok i week-end'en og kigger lidt på hoteller, det haster jo som sådan ikke, men få lidt inspiration er jo godt. Sidste gang boede vi på sådan et meget lækkert designerhotel i Earls Court - vi endte med at oversvømme værelset, fordi der var vandafbrydelse, da vi kom hjem om aftenen, og vandhanerne var så smarte, at vi ikke kunne se, om der var tændt eller lukket for vandet. OG så var bundproppen i vasken selvfølgelig blevet lukket, så da vandet i løbet af natten kom tilbage, så tog det ikke lang tid at oversvømme den lillebitte vask og så ned på de dyre, tykke gulvtæpper og værelset nedenunder.... Så mon ikke vi skal vælge noget mere beskedent denne gang, hvor vi i det mindste ved, om der er tændt eller slukket for vandet :-))

Hilsen Solvejg

et cetera sagde ...

Dejligt at se gadebilleder fra "The streets of London" - uagtet det roder lidt ...

Kom så igang sagde ...

Dejlig at se billeder fra London, selvom om det roder.Her i danmark graver de også hele tiden og man tænger hvad graver de efter, i de store byer flyder også med gratis aviser.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL Solvejg, for en historie! Smid mig en email paa twishart @ talktalk.net, saa skal jeg sende dig et par ideer.