10 maj 2008

Hold fast, hvor er jeg haes!

"Rabalderstraede", "Koeb bananaer" og "Kvinde min" (den ultimative skraalesang!) var bare tre af de gamle den gode Hr Larsen diskede op med og hold kaeft, hvor vi skraalede, vi kunne da slet ikke lade vaere!

Jeg moedtes med en af mine danske veninder og hendes soen og niece foer koncerten og fik en hurtig dinner paa Bush Bar and Grill, hvor vi tit spiser inden koncert i Shepherd's Bush Empire.

Stemningen var i top og det var klart at se/hoere at indtil flere af publikum var danskere der var rejst til London for at hoere Kim Larsen. Det er saa sjovt at staa midt i en hel sal fyldt med danskere, som alle kender ordene til en meget stor del af sangene der blev sunget.

Man kan lynhurtigt faa oeje paa hvem der har boet i udlandet hvor laenge. Der er rigtig mange der kan alle de gamle Gasolin numre udenad, men som ikke engang kender melodien til de nyere sange. Det lagde Kim Larsen vidst ogsaa maerke til. Jeg mener det var efter "Kvinde min" han sagde til publikum: "tak for sangen!".


Anyhow, bandet er saa fantastisk professionelt og Kim Larsen har naaet en alder hvor han egentlig ser helt godt ud. Da han var ung saa han oldgammel ud, men nu ser han faktisk rimelig ung ud af sin alder. Han holder sig meget godt af saadan en gammel rocker at vaere. :)

Det maa efterhaanden vaere omkring 15 aar siden vi foerst var til dansk koncert i London og det var med Shubidua. Siden har de vaeret her mange gange og det har ogsaa TV2, Kim Larsen og Lis Soerensen, mener jeg det var. Der har ogsaa vaeret andre, men dem kan jeg ikke lige komme i tanker om og mange har jeg ikke gaaet til, da jeg ikke kender musikken (det er dem der er EOL...). Det fedeste ved disser koncerter er naesten at jeg saa at sige hver gang har mine tre "aeldste" venner i London ved min side. Lone (siden 1990), Dan (ditto) og Bente (siden 1993). Vi moedes hver gang paa vores faste staaplads. Ingen arrangementer er noedvendige; det er en fast aftale, som folk kan more sig meget over.

Vi goer det igen i November; for da kommer TV2. JUBIII!

5 kommentarer:

Lene sagde ...

sikke en god oplevelse, det er mange mange år siden jeg var til Gasolin konceret i Viborg :-)

capac sagde ...

Great. Fedt. Herligt.

Deborah sagde ...

Hvor skønt, at I havde en dejlig aften. Jeg kan sagtens relatere mig til den gode oplevelse, både med gode venner og god musik, men Hr. Larsen har aldrig været min kop te. Nu er jeg i det hele taget ikke særlig glad for musik sunget på dansk i det hele taget, med ganske få undtagelser. Og det kan så være min fejl, men sådan er det. Jeg vil tro, det også ville være anderledes, hvis jeg ikke boede her ;-) Men skønt for jer, og så TV2 næste gang.

Sister Bonde sagde ...

Det var dog skønt at læse, og pragtfuld oplevelse.

Shabby - Marianne sagde ...

Det var marts - jeg tror omkring 1996 - da var jeg i London og datteren (der dengang var 7 år) og jeg var inde og se Shubidua. Det er ultimativ en af mine største koncert oplevelser. Det var stort og en hel speciel stemning.