03 juni 2012

GULP - der var noget jeg havde glemt

Mens jeg gik og pakkede et par kasser ud i dag og snakkede lidt i telefon med min moar, kom jeg pludselig i tanker om at skoent min elskede har lovet at lave mad i aften, saa var der vidst ogsaa noget med en kage der skulle bages.


Jeg fandt lynhurtigt opskriften paa klassenstime kagen fra Caroline, men havde saa ingen kakaopulver! Oh well, lidt soedt stads, til at lave chokolademaelk med, havde jeg da i huset, saa det blev en bleg kage.

Naar man skal bage skal man bruge bagepulver - gaet lige hvem der ingenting havde af den slags... Oh well, heldigvis er det store WWW opfundet og lynhurtigt fik jeg omregnet fra bagepulver til natron, som af en eller anden grund kunne findes i mit koekkenskab!


Det gik tilsyneladende godt nok, kagen blev da i hvert fald faerdig og ser ganske fornuftig ud. Nu staar den parat til at jeg kan gaa igang med glasuren, naar jeg kommer hjem. Jeg skal nemlig lige et lille smut op til Themsen, som gerne skulle have besoeg af en hel del skibe i anledning af dronningens jubilaeum. :)

5 kommentarer:

Donald sagde ...

Jeg var bange for at det var en balje cement, da jeg lige så det første billede ...

Lene sagde ...

God kagesmagning og fotografering af skibe :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - LOL, det er kun mine boller der bliver som sten!

Lene - tak, begge dele gik rigtig godt. :)

FUUR. sagde ...

Tillykke med barnet.
Jeg regner med, kagen er til fødselsdagsbarnet.
Glæder mig, til at se billeder fra "River Thames".

Tina - omme i London sagde ...

Tak Moar, og ja, kagen var til den kjaelle knaegt. :)