08 februar 2012

Arktisk camping

Til trods for den arktiske kulde, som hersker her (laes: 10 grader varmere end i DK!) saa skulle jeg lige en tur ud i solskinnet i middags. Jeg kan ikke holde ud ikke at faa noget frisk luft. Jeg skal ikke sige andet end luften i dag var frisk!


Jeg gik en tur omkring St Paul's og havde lige momentaert glemt de evighedscampister, der har slaaet sig ned der, siden i November maaned. De har virkelig forstaaet at vaelge tidspunktet (!) og nu har de vaeret der saa laenge at de snart begynder at formere sig. I hvert fald kunne jeg se paa et af teltene at nogen var blevet gift, men de har jo ogsaa praesterne lige ved haanden.


Solen skinnede, saa vasketoejet var haengt ud til toerring. Det saa nu mest ud som om det kunne traenge til at blive vasket, men det kan vasketoej vel egentlig ogsaa - i hvert fald i begyndelsen af cyklussen...


Sneen er saa godt som smeltet, men der laa dog stadig smaa grumsede bunker rundt omkring. Joesses, som maa de have frosset!


Naar jeg sammenligner de billeder jeg har taget over maanederne, kan man godt se at saadanne telte er beregnet til at blive brugt engang imellem og ikke til hverdag. Farverne bliver efterhaanden noget falmede, men det er stadig de samme telte i den samme raekkefoelge som for maaneder siden.


Jeg har helt glemt at foelge med i hvordan det egentlig gaar med at faa campingpladsen sloejfet, men det bliver heldigvis heller ikke min hovedpine; for min skyld kan de bare blive hvor de er. De goer da visittet til St Paul's lidt mere festligt.

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Du får skolelæreren op i mig, Tina: i Danmark siger gennem månederne, ikke over. Men det lærer du vel.....over tid. He-he! ;-)

anjoe sagde ...

Når OL starter, kan telt-ejerne score kassen ved at udleje deres bolig ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Aage - skolelaer' du bare min ven. :)

Anjoe - LOL, til den tid er de lige saa hullede som myggenet!