11 februar 2012

Lige om lidt...

Til trods for at min elskede tilbringer hver dag fra morgen til aften i huset paa bakken, kan han sagtens overtales til at tage en tur derop en loerdag eftermiddag ogsaa; faktisk er det svaert at holde ham derfra.


Der er stadig saadan ca. en million ting vi skal tage stilling til og det goer man altsaa nemmest naar man er  der hvor materialerne skal bruges. Jeg skulle lige give en mening om hvor stor terrassen skal vaere. Fluks kom bonderoeven op i mig og foer jeg overhovedet havde taenkt over det havde jeg skridtet et passende stykke af haven af. Min elskede gloede maabende paa mig, som saa mange gange foer, men jeg ved mit skridtmaal er rimeligt praecis og det er jo bare en terrasse!


Her er stadig hvinendes koldt (altsaa saadan paa London "koldsk"), men min elskede havde raad for den slags og boed paa en kop kaffe, som vi noed sammen med den chokolade appelsin jeg fandt i min taske. :)  


Flisebutikken ringede for at hoere om vi havde lyst til at faa vores fliser leveret i dag og det kunne vi da kun sige ja tak til. Dagen hvor vi endelig kan flytte ind kommer lige pludselig naermere og naermere og hold fast hvor vi glaeder os!

Vi var lige et smut omkring opmagasineringshuset, hvor alt vores jordiske gods staar og venter paa at vi har plads til det igen.  Det varer ikke laenge nu; gad vide hvad vi har i alle de kasser?

7 kommentarer:

Donald sagde ...

Hvor er det spændende! Tak for billedet, nu har jeg mere ide om hvad og hvordan. Hvor er det smukt - øh, måske skulle jeg sige, hvor kan det blive smukt :)

Hvor er det godt at I har råd til det.

Marianne sagde ...

Jeg nyder at læse med omkring jeres husprojekt.
Det er så spændende at følge, og tydeligt at der sker noget :-)

Du har en flittig mand, der formår at skabe og beholde fine detaljer. Det var godt at læse, at den fine mellemdør blev :-)

Forsat god arbejdslyst :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det er altså meget spændenden, og tænk til næste forår (hvor jeg stadigvæk læser din blog hver dag) - så kan vi nok se billeder fra forårshaven, men dejlige vintergækker og erantisser (ville ønske jeg kunne sende dig nogen) :) :)

KirstenK sagde ...

Jeg kan godt se der stadig væk er mange ting der skal gøres...men lige pludselig samler trådene sig og i kan flytte ind med de mange flyttekasser...

Tina - omme i London sagde ...

Donald - heldigvis begiver vi os ikke ud paa saadan et projekt uden at have regnet finanserne ud foerst. Det ved jeg godt mange goer, men det har jeg slet ikke nerver til! :)

Marianne - ta, og ja, jeg har en helt utroligt flittig mand og jeg fatter slet ikke alt det han kan!

Sussi - :) det kan godt vaere det varer lidt inden haven ligner noget man kan vaere stolt af, men det kommer. :)

Kirsten - ja, nu gaar det staerkt!

AagePK sagde ...

Sidst, vi byggede om, og havde flyttet hele køkkenet ud, tog vi først tingene ind efterhånden, som vi skulle bruge dem: det, vi ikke nåede at hente ind i det første år derefter, blev dømt:Kan undværes!, og røg på loppemarked.
Sådan får man ryddet op!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg plejer at sige at man skal flytte engang imellem, det rydder ogsaa godt ud. :)