26 februar 2012

Et nyt hjem og blaa himmel

Weekenden har vi, ikke overraskende, tilbragt i huset paa bakken. Himlen har vaeret knald blaa og termomeret har staaet paa omkring de 15 grader, saa alle de doere og vinduer, der ikke lige er daekket med plastik, har staaet paa vid gab, saa vi kunne faa malings og rengoeringsdunsten (ja, det hoermer altsaa naar man bruger rengoeringsmiddel i det kvantum!) ud med stoevet.Det kan ikke vare inden vi skal til at taenke i udendoersarealet, som ligner noget der burde vaere loegn. Vores nye naboer er jordens mest taalmodige mennesker. Kun en enkelt gang har den ene brokket sig over larmen, men det hus er til salg, saa det tager vi som en oplevelse. :)


Et par venner kom for at tjekke om vi eksisterer endnu. Jeg boed dem paa te/kaffe og kom saa i tanker om at vi ingen maelk havde. Jeg meldte mig frivilligt til at loebe til koebmanden, for vejret var bare saa godt og jeg bliver altsaa ogsaa noedt til at indhente min elskedes lokalviden. Der er et lokalt stisystem, som goer det noget nemmere at vaere fodgaenger. "Smut bare ned af stien, saa kommer du ud til koebmanden" loed min ordre og inden for ingen tid var jeg tilbage igen.


Efter kaffepausen gik vi i sving igen. Jeg fandt endnu et koekkenskab med det fedeste olielag paa toppen. BVADR hvor er det bare klamt, men med lidt god vilje, en hel del knofedt og en god portion Cillit Bang har jeg nu endnu et par rene skabe. Ecovers rengoeringsmiddel er alletiders - i et rent hus; I saadan et som vores skal der altsaa barskere midler til!


Mens min elskede malede lofter arbejdede jeg lidt paa det min elskede har doebt som min hobby; jeg byggede lige lidt flere skabe. :) Han mener jeg vil vaere i syvende himmel naar jeg skal til at saette et koekken sammen. Der skal samles mange skabe. :)


Vi har genbrugt meget af det koekken der sad i huset, men ovnen, komfuret og emhaetten bliver pensioneret. Det fejler ingenting, det er rent og skaer luksus at der kommer nyt til, men med et nyt koekken synes jeg det er synd at saette dele ind der er naesten 10 aar gamle.

I aften fandt jeg et nyt hjem til de tre dele, for at smide dem ud kunne jeg alligevel ikke faa mig selv til. Der er en lokal velgoerende organisation, som saetter huse i stand til socialt traengende. Jeg tilboed dem delene per email og inden for 20 minutter var de afsat. Jeg havde ikke lige regnet med de sad og holdt oeje med emailen en soendag aften!

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Når himlen er blå, får man lidt ekstra kræfter:)

Det var en god ide at give de "gamle" hvidevarer til nogen, der trænger.

Ellen sagde ...

Addr - gammelt fedt er slemt. Andres gamle fedt er meget værre, og her hjælper det ganske rigtigt ikke spor at tænke rengøringsgrønt ;-)

En kanongod ide at have mulighed for at forære væk til denslags formål. Det kan vi lære af i DK, men landet er måske for lille til den slags. Vi er nok tilbøjelige til at glemme, at alene London har 2½ gange så mange indbyggere som hele DK.

Og sjovt, at du havde den lille forårbebuder, som jeg så for første gang i Heale Gardens for en uge siden. Sådan går det tit, når man støder på noget første gang, går der sjældent lang tid inden anden gang :-)

Hvor bliver jeres hus skønt - jeg synes det er vidunderligt u-londonsk, at I kalder det for 'købmanden' :-D

Annette sagde ...

Endelig, endelig er jeg opdateret med alt det der er sket i huset på Bakken. For søren da, hvor bliver det bare godt og det er spændende at følge.
Jeg har skam også nydt dine vandretur i City, noget jeg har en drøm om at gøre engang.
Fortsat rigtig god arbejdslyst.

AagePK sagde ...

Huset på Bakken? Jeg troede, det hed Red Gabbles?
Men hurra for én, der forhører sig, om noget kan bruges, i stedet for bare at smide ud!

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, blaa giver energi. :)

Ellen - det her var bare klamt, men jeg hader at smide ting ud der egentlig ikke fejler noget. Mht at foraere tingene vaek, saa synes jeg da man i DK er god til det, f.eks. har I da jordens fedeste lossepladser. Min veninde flyttede til Danmark og moeblerede naesten et helt hus fra containerne paa lossepladsen!
Mht koebmanden, hvad ville du ellers kalde ham? LOL, det er hoejst sandsynligt FURBOSK at jeg kalder ham det!

Annette - sig til naar du kommer paa visit, saa kan vi GAA paa pub :)

Aage - jeg bliver gud hjaelpe mig aldrig saa tjekket at jeg kommer til at bo i et hus der hedder andet end maaske "Knaldhytten"!

anjoe sagde ...

På såvel Midtsjælland som Lolland er det meget almindeligt at forære såvel ting og sager, tøj, møbler og andet godt genbrugs til hjælpeorganisationer, foruden at lokale idrætsforeninger, spejdere m.v. scorer til deres loppemarkeder ;-)
Hvor må det være lykken, at I snart kan se en ende på mange måneders hårdt arbejde samt eksil :-D