26 februar 2012

Nyt fra haven

Saa naaede vi et kapitel videre i projekt hus og det er sgi da svineheldigt, for om en uge bliver vi noedt til at flytte ud af jomfruburet og ind i huset paa bakken. Det er langt fra faerdig, men vi tog endnu en toern der i dag og listen af ting der skal goeres bliver kortere og kortere.


Min elskede pegede ned bagerst i haven og bad mig fiske mit fotografiapparat frem. Paa et lille haveskur bag naboens stakit sad der to raeve og noed aftensolen. Der sidder de tilsyneladende tit, men det var nyt for mig. De er et rigtig flot par og jeg er spaendt paa at se om vi monstro faar raeveunger paa besoeg i foraaret. :)


Minsandten om jeg ikke ogsaa fandt et par foraarsbebudere i haven. Vi har indtil flere krokus. Naar de afblomstrer skal jeg lige have dem flyttet, for lige der hvor de staar skulle vi gerne kunne parkere vores bil inden sommeren er omme og det ville da vaere synd og skam at lade dem gaa til, nu jeg har faaet oeje paa dem. :)

7 kommentarer:

Irene sagde ...

NOVRA! Det bliver spændende at se hvor længe din elskede synes det er hyggeligt at have dem omkring ... ;-)

Lene sagde ...

Ja jeg tænkte det samme som Irene :-)
Når I at få sat køkken op, inden I flytter? Ellers må du i det engelske svar på spejder sport og købe en trangia :-)

KirstenK sagde ...

Ræve kan nogen gange være et problem, men forhåbentlig ikke for jer...Krokus kan jeg falde i svime over hvert forår! Så jeg forstår godt du vil flytte dem og ikke køre oven i dem!

AagePK sagde ...

Jeg har vidst længe, at Tina har en ræv bag øret; nu har hun sør'me to i baghaven også!

FUUR. sagde ...

Husk, at lukke hønsene ind om aftenen!!

Heidi sagde ...

Mit første indtryk var at rævene havde gang i noget andet end bare at nyde aftensolen. ;-) If you know what I meen??? :-D

Tina - omme i London sagde ...

Irene - saa laenge de ikke tisser paa hans GROENNE graesplaene, saa gaar det nok. :)

Lene - LOL, jeg aner ikke hvad en trangia er, men nej, vi faar ikke noget koekken inden vi flytter ind, men vi har et koeleskab, en mikroovn, elkedel og en lille elektrisk ovn med to elplader ovenpaa, saa vi klarer os indtil jeg faar koekkenskabene skruet sammen. :)

Kirsten - raevene er kun et problem hvis de tisser paa min elskedes flotte graesplaene. :)

Aage - saa blev du saa klog. :)

Moar - kylling er ellers deres livret; helst friturestegt... :)

Heidi - LOL!