07 februar 2012

Langtidsansaettelse


I dag fejrer vores dronning 60 aar paa tronen. I de sidste 700 aar har vi haft 10 regenter, der har siddet paa tronen i over 40 aar; 3 af dem har vaeret kvinder. Elizabeth den foerste, som naaede 44 aar, Elizabeth den anden, som foerloebigt har naaet 60 aar og saa Victoria, som regerede i 63 aar. Det er saft suseme mange aar i et job, som man ikke selv har valgt. Taenk sig stadig at vaere i fuldtidsjob i en alder af 85!7 kommentarer:

Eva sagde ...

Hun var nu også meget ung, da hun startede. Det er fantastisk, at hun stadig er "going on". Det er et sejt, gammelt par, de to:)

AagePK sagde ...

Når man så tænker på alle de fjolser af politikere, de skal hoppe og springe for: Nu Regeringen gerne være venner med X-lands diktator pga deres olie, vil det behage majestæten at rejse derned og give ham en orden?
Og hvem skal tage skraldet i tabloid-pressen?
Jeg tager til hatten for jeres såvel som for vort eget dronning-par,som godt nok kun har holdt posten i 40 år: de er seje og værdige forbilleder, som vi på tværs af Nordsøen kan være stolte af.

Ellen sagde ...

Jeg er enig med Aage og synes det er rigtig godt gået, selv om det er en lidt speciel dame ... det er ikke ligefrem en stilling, der opfordrer til fornyelse af traditionerne, og så skal man vel også blive en smule sær.
Når hun kom til Hardy Amies, hvor C arbejdede, for at prøve tøj, måtte man ikke røre ved hende. Prøv at forestille dig, hvordan det må være at passe tøj til på en person, man ikke må komme til at røre ...

Og så er der ikke engang nogen, der kan give hende en guldmedalje for lang og tro tjeneste ;-D
Men det bruger man måske ikke i England?

Marianne sagde ...

Ja, som Ellen siger, så er den engelske dronning en lidt speciel dame..
Jeg er 100 gange mere glad for vores egen seje dronning - hun virker bare mere menneskelig, synes jeg :)

Irene sagde ...

Congratulations Lizzy!

Annette i Barcelona sagde ...

...Tina, jeg har lavet en efteraber i dag... ;-)
http://barcelona.smartlog.dk/aftenens-godnat-billede----post375476

(ikke af dette indlæg, men af dine godnat billeder) ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, det var hun, men 60 aar senere er hun ved at vaere en gammel kone.

Aage - hoert!

Ellen - dronningen er speciel, men jeg synes hun er en soed gammel kone. Hun minder mig meget om en af mine bedstemoedre. :) Mht lang og tro tjeneste, saa har vi vores "honours" system, som stort set er det samme.

Marianne - jeg vil vove den paastand at den danske dronning er MINDST lige saa stiv som den engelske.

Irene - vi gratulerer igen paa din foedselsdag. :)

Annette - fedt, jeg kommer fluks ind og ser. :)