19 april 2010

Aftenens godnatbillede

I dag har vaeret en flyvefri, men stadig fantastisk flot og skoen solskinsdag med laekkert lunt vejr, perfekt til havesidning og afslapning. Annette kom i middags og vi naaede at nyde baade pub lunch og en bid aftensmad, inden vi droppede hende hjem til hotellet igen. God tur i morgen Annette - det bliver en lang tur, men husk den gaar HJEMAD! God tur. :)

4 kommentarer:

Annette i Barcelona sagde ...

Tak Tina... til både dig og din mand for godt selskab og god behandling. Jer ser bestemt ikke frem til turen hjem... men som du siger... Der er vejen HJEM. 35 timer på en bus... UUAK!!....

Tina - omme i London sagde ...

Selv tak Annette - det var bare hyggeligt. :) God tur hjem!

Annette sagde ...

Det er da nogle grumme pæne solnedgange du holder dig derovre. Min husbond sagde altid, da vi var i DK, at der fandtes ikke smukkere solnedgange end ved Vesterhavet, men dine kan nu godt hamle op med dem i DK.

Tina - omme i London sagde ...

Annette - nu har vi en ret lang og direkte vestlig udsigt, saa solnedgangen SKAL da blive flot. :) Paa Jamaica har det et soelle vestligt punkt paa hele oeen og de snakker om solnedgangen der, som om det er det eneste sted i verden der er en solnedgang. :) Jeg vil give din husbond ret - solnedgangen ved Vesterhavet er smuk!