31 august 2008

Aaah, som hun var sygle!

Jeg har simpelthen haft saa haesligt ondt i min hals i flere dage nu og har overlevet siden i torsdags paa covonia halsspray og strepsilspastiller. Her til aften fik jeg spat og ringede endelig til vores laegeordning, som bad min komme ned til deres klinik paa det "lokale" sygehus. Vores laegehus har af ukendte aarsager flyttet deres "out of hours" service fra landsbyhospitalet til kommunens flotte og nye superhospital i Farnborough. Det er milevis her fra og vi har adskillige forskellige udemaerkede sygehuse i nabolaget, men det hjaelper jo ikke ret meget, naar laegen sidder i Farnborough!

Laegen kiggede i min hals og hev receptblokken frem. "acute tonsilitis" loed dommen og jeg blev skrevet op til noget pencillin. Jeg tror vitterligt aldrig jeg har haft halsbetaendelse foer. Maaske da jeg var barn, men jeg tror det ikke. Det er heldigvis ogsaa mindst omkring 10 aar, vil jeg gaette paa, siden jeg sidst fik pencillin, saa det skulle ikke blive noget stoerre problem at faa kaal paa baktusserne. Der var godt nok travlt hos laegen og alligevel foelte jeg ikke som om jeg blev skyndet gennem, men fik den opmaerksomhed der var noedvendig.

"We're very generous here, I'm giving you free medicin" sagde den soede laege og gav mig en kasse Ibuprofen, som han foreslog jeg tog for at tage smerterne og hjaelpe penicillinen. Flink fyr. Vi blev sendt hen til apoteket og fik hentet min penicillinkur, som jeg dog maatte betale for. Jeg skyndte mig at tage en af hver tabletter og inden for en halv time fik jeg min appetit tilbage, da jeg pludselig kunne baade drikke og spise som en normal person! Joesses, at jeg ikke havde taenkt paa at tage ibuprofen for at tage smerterne!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

God bedring, Tina :-)

Anonym sagde ...

Årh Pus! Puuuust!

Unknown sagde ...

God Bedring.
Husk nu at tage hele penicilin kuren, ellers er det tilbage med det samme.
Og endnu et godt raad fra Dr Kat:
Gurgl i varmt saltvand, det tager smerterne og lindrer.

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal I have. Kat - bare rolig, jeg goer praecis alt det jeg faar ordre paa af laegen. Jeg har det allerede meget bedre siden jeg startede paa penicillinen og tog lidt ibuprofen. Heldigvis har jeg ikke feber og saa laenge jeg er feberfri, saa er jeg ikke syg!