14 maj 2008

Dagens gode gerning

Hmmm... af en eller anden grund vil mit billede ligge paa siden!
For et par dage siden modtog vi €20 og en lille seddel fra en potentiel kunde. Han maa have faaet vores firma forvirret med noget andet han fik med posten, for vi sender altsaa ikke lotterisedler ud - og da slet ikke af den slags hvor der staar at man har vundet flere millioner $ og bare liiiige skal sende $20 for at faa dem udbetalt.


Nu har jeg skrevet den gode mand et lille brev og har vedlagt hans penge og seddel og saa har jeg foreslaaet ham at han selv beholder sine haardt-tjente penge i stedet for at sende dem til saadan nogle banditter. Jeg lagde lige en kopi af websiden der informerer om den slags fusk med, bare i tilfaelde af at han ikke har internet.

Heldigvis kostede det ham denne gang bare et frimaerke og en konvolut, men det kunne let have kostet ham €20 og maaske endnu mere. Suk, hvor er nogle mennesker bare naive.

3 kommentarer:

Susan sagde ...

Hvor var det godt at brevet endte hos jer.

Jeg forstaar slet ikke at nogen kan vaere saa naive, jeg synes der har vaeret saa meget i medierne om det.

Men det er nok een af de ting jeg bare ikke skal forstaa :-)

Anonym sagde ...

Tsk tsk... jeg fik engang en email fra Africa... der startede med Dear Sir.

Jeg havde sørme arvet godt 4.5 millioner dollars... fordi den retmæssige indehaver var død, og ikke havde noget retmæssige arvinger så skulle pengene jo gå til gode folk.

Alt jeg skulle gøre var bare at sende dem mit kontonummer så skulle de nok klare resten...

Konto nummeret fik de ikke. Dog kunne jeg godt have brugt pengene... men gad vide hvor mange kontonumre de mon får...?

Tina - omme i London sagde ...

Ih, hvor fedt Annette, saa er vi nok i familie, for mine arveonkler i Nigeria har ogsaa efterladt mig adskillige millioner. Jeg kraever dem, naar jeg skal paa pension. Det er rart at have lidt i reserve.
Susan, disse breve udgoer en af Nigerias stoerste indkomster, saa der er mange der er saa naive - rigtig mange!