15 februar 2008

Og nu vi er i det roede hjoerne...

Beologen har faaet et flot nyt krus. Det har han fordi han har faaet soelvmedalje i blodgivning hos den lokale vampyr.

Jeg er ogsaa soelvmester i blodgivning og Beos post mindede mig om at det er alt for laenge jeg sidst har lagt arm til en lille aftapning. Saadan noget kan jeg ikke have siddende paa mig, saa nu har jeg meldt mig frivilligt hos vampyren i Errol Street til den 28 Februar.

Giver du blod? Hvis, hvor laenge er det saa siden sidst? Hvis ikke, ville du saa ikke overveje at goere det - det redder saa mange menneskers liv og de fleste mennesker kan godt undvaere en enkelt pint. Taenk over det - og goer saa noget ved det. Please...

Tak Beo, for inspiration.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er glad bloddonor - skal derned på onsdag..

Helle K. sagde ...

Jeg har forsøgt - men de ville ikke have mig :-(

Anonym sagde ...

Tak fordi du minder mig og at jeg faktisk lovede en gruppen mennesker sidste aar at skulle fylde to biler, donere blod og bagefter drikke kaffe ;-)

Unknown sagde ...

De vil sgutte have mig her i USA...fordi jeg har boet i England!! Ellers gjorde jeg det gerne.

Joan sagde ...

Jeg har givet blod førhen. Nu vil de ikke have mig mere, desværre..
Har også været knoglemarvsdonor, men det er også slut.

Dejligt, at nogle gider hjælpe!

Anonym sagde ...

De vil heller ikke have mig, men det er fordi jeg har boet i Danmark i laengere end fem aar. Jeg var virkelig overakset da jeg sad i stolen klar til at blive tappet, og de saa bad mig om at gaa igen! Min knoglemarv vil de dog gerne have, og jeg er paa alle listerne. Gitte - Portland

Lene sagde ...

Jeg giver og giver :-) men der er lang vej endnu til en gave

Tina - omme i London sagde ...

Her vil de heller ikke have en, hvis man har boet i udlandet i X tid, eller hvis man har boet i eller besoegt bestemte lande. Til trods for min soelvnaal, tror jeg heller ikke jeg kunne give blod i mange andre lande, netop fordi jeg har givet her. Jeg plejede at give plasma for mange aar siden, men goer det ikke for tiden. Det tager lidt laengere og saa vil de altid have mine platelets ogsaa, saa det tager endnu laengere tid!

Jeg er ogsaa paa alskens donorlister, men en ting streger jeg altid ud og det er mine corneas (oejne), dem beholder jeg!