15 februar 2007

Glaeden ved at have en kat...


I anledning af Valentine's dag skulle vi spise hos familien Ismail i aftes.
Maden var laekker og vinen ligesaa. Vi snakkede, grinede og debatterede som vi altid goer og var ved at vaere parate til at flytte i de bloedere moebler, da katten (Blackie) gjorde sin entre - med en doed mus i munden!
Blackie gik ind i koekkenet og lagde den doede mus paa gulvet - og pludselig var musen ikke saa doed laengere! Den var RAEDSELSSLAGEN, den arme lille stakkel. Man kunne naesten se dens lille hjerte hamre afsted, mens oejnene flakkede omkring for at finde en flugtvej.
"Kill the bloody thing - or let it go!" loed der fra the cat's mother, men Blackie havde andre planer. Musen skulle pines foerst. Den skulle have lov at vaere rigtig bange, foer den blev slaaet ihjel. Det viste sig at musen var i fin stand, bare bange og lidt snasket efter en tur i Blackie's mund. Efter mange tilraab og doerene aabnet hele vejen til the Highlands endte the cat's mother med at baere det stakkels krae udenfor, paa en fejebakke, mens katten blev holdt inde. Man kan da ikke bare sidde og overvaere et mord for aaben skaerm!
Blackie var snotfornaermet resten af aftenen og skulede ondt hver gang nogen saa meget som kiggede paa hende!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har prøvet samme tur med en fugleunge - jeg skal hilse og sige, det ikke var spor sjovere og med to katte at holde styr i, men reddet blev den ;-)

Anonym sagde ...

Jeg synes man skal lade naturen gå sin gang ... ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, Irene det synes jeg ogsaa - bare ikke inde i koekkenet!

Tris G sagde ...

Neejnejnejnej ved den kvinde da ikke noget om katte? Den skal da roses. Den skal da ha at vide hvor dygtig en misser den er. Hvor god en jæger den er. Det er jo kattens natur at træne sine reflekser på sit bytte, inden den slår det ihjel. Og den skeler altså ikke til om det er i køkkenet eller i stuen. Stakkels lille misser!

Tina - omme i London sagde ...

LOL Tris - gi skal katten have lov at myrde alle de kreaturer den har lyst til, men det foregaar altsaa ikke i koekkenet, uanset hvor naturligt det er.
Den selv samme husholdning har staaet model til saa mange forskellige kreaturer paa koekkengulvet. Mus, fugle, natsvaermere, flagermus, slanger og guderne maa vide hvad ellers. De er faktisk ret tolerante. :o)

Tris G sagde ...

Jamen fint nok. Men musen blev båret ud på en fejebakke, mens katten blev i huset. I don't get it. :)