25 februar 2007

Det var det med den forretning i Covent Garden

I Januar koerte jeg forbi Cath Kidstons forretning i Covent Garden og lige siden har jeg lovet mig selv at jeg skulle der ind og snuse, ved den foerst givne lejlighed.

Lejligheden kom i dag.

Jeg var alligevel i "nabolaget" og fik vejen lagt forbi forretningen og oh ve! der var bare guf for oejnene!

Der stod en meget roed baenk lige inden for doeren; jeg tror de er vandt til at maend maaske ikke er helt lige saa vilde med at snuse CK som kvinder er - eller i hvert fald denne kvinde!

Manden min satte sig taalmodigt og ventede, mens jeg snusede til den store guldmedalje - og kom til at tage et par diskrete billeder. Hurra for digitalkameraet, det er da lige til at gaa til, uden at vaekke for megen opsigt.

Jeg kom faktisk fra forretningen helt uden at koebe noget! Jeg kunne slet ikke overskue hvad i alverden jeg aller helst ville have og gaar allerede og taenker paa at genbesoege, saa jeg kan koebe en af de fede stribede duge - til HALV PRIS!

4 kommentarer:

Irene sagde ...

OKOKOK, indrømmer det ... Jeg er håbløs romantiker og ELSKER småblomstret med roser ... OK? OK!

Liselotte sagde ...

For fanden Tina! Hvordan kan du gå ind i den butik OG komme ud igen tomhændet? Jeg fatter det ikke. Jeg havde brugt familieformuen ;-)

Lene sagde ...

Jeg tror jeg har det ligesom dig, at jeg bliver helt forvirret over så mange lækre ting på et sted. Det ser bare så godt ud.

Tina - omme i London sagde ...

Liselotte, hvis du vidste alle de uundvaerlige ting jeg fingererede og tjekkede pris paa; og saa kunne jeg slet ikke beslutte mig for hvad var fedest og hvad jeg slet ikke kunne undvaere! Heldigvis er der ikke saa langt der ned...