09 august 2012

Haandbold i St Katherine's Docks

Vi havde faaet den geniale ide at tage til St Katherine's Docks for at se Danmark banke Sverige i haandbold i aftes - eller "haambolt", som jeg hoerte en dansker (af samme etniske oprindelse som mig) udtale det! 


Vi moedtes paa Tower Gateway og gik ned til den smukke havn, hvor det danske TV-studie har holdt hjemme siden legene begyndte. "Sorry, we're full" loed der, da vi ankom og saa loed det foerste hurrabroel.


Vi gik over og stillede os saa vi kunne se skaermen lidt paa afstand. Denne gang var jeg ikke i tvivl om hvem der var hvem, for danskerne havde faaet deres uniform tilbage fra croaterne og svenskerne havde vaeret betaenksomme nok til ogsaa at tage deres nationaldragter paa.


Lige lidt hjalp det dog, men jeg behoever vidst ikke gengive resultatet her. Jeg troestebyggede lidt i Lego, indtil der kom en vildt fremmed mand og spurgte om ikke jeg var lige gammel nok til den slags. Det bliver man sgi da aldrig for gammel til! :)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Tina
Tror du ikke han har været lidt vittig og ment 'han-bold' (herrelandsholdet) i modsætning til 'hun-bold' (kvindelandsholdet) ??

AagePK sagde ...

Hva' mener manden: har han ikke set den LEGO-model af den olympiske by, der er bygget og udstillet i St Catherine's dock? Du må da gerne sætte et par billeder eller to på din side.

Tina - omme i London sagde ...

Anonym - nej, det var helt klart HAAMBOLT; stoenni!

Aage - Legobysbillederne er paa vej. :)

Irene sagde ...

Tina, skal vi ikke aftale at vi skal lege med lego når vi ses lige om lidt! Vi kan altid lade ungerne lege med for syns skyld ... ;-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL Irene. :)